שלום!

שלום!

אני רוצה לתכנן לי איזה טיולון קטן להולנד - אמסטרדם בעיקר אבל גם בסביבה... הבעיה העיקרית שלי כרגע זה למצוא מקומות נוחים ולא ממש יקרים לישון בהם. גם אם למישהו יש רעיונות או הצעות לגבי מקומות יפים שאפשר להגיע אליהם - גם מתקבל בשמחה... ועוד שאלה - זה בסדר להיות שם מבחינת מזג אוויר בין אפריל-מאי-יוני? תודה מראש...

Fair game

New member
יש הרבה מקומות בהולנד

הולנד זה לא רק אמסטרדם לכמה זמן נוסע?מה מעניין אותך?תקציב? תן כיוון כללי ונכוון אותך טיול נעים

היי

קודם כל אני בחורה :) אני יודעת שהולנד זה לא רק אמסטרדם, בגלל זה אני רוצה להסתובב גם מחוץ לה. אני רוצה להיות שם בערך שלושה שבועות. תלוי בתכנון. אני לא לחוצה בזמן. אני רוצה לראות מקומות יפים, פארקים, מוזיאונים, כנסיות יפות... בעניין התקציב - יש כסף - העניין הוא שאני לא רוצה להוציא את כולו רק על לינה... הבנתי שיש מקומות לא רעים בין20-25 אירו ללילה. תודה

Fair game

New member
אז ככה

בטאגליינס יש מאמר על בילוי באמסטרדם כמו כן יש שפע מקומות לינה המחירים סבירים אבל אם את נוסעת לקראת יום המלכה או כל חג רישמי אחר המחירים עולים. יש פארק גדול ויפה באמסטרדם(שאני לא זוכר את שמו כרגע)שאפשר לטייל שם שעות. כמו כן יש את המוזיאון היהודי,מאדם טוסו,הייניקן,רייקס מוזיאון חיפוש בגוגל יתן לך את כל הרשימה. אני מציע לך לנסוע גם לרוטרדם והאג הם ערים יפות עם אופי קצת שונה מאמסטרדם

yair71

New member
אשמח אם תכניסי כקבוע לקישורים שלכם או לתג

פורום תרבות טורקיה שם את הקישור למצגת על תורכיה

אני אתרום לך שני קישורים ללינה מוזלת

Fair game, מציעה לשים בקישורי הפורום: Shelter Amsterdam - שתי אכסניות נוער נוצריות באמסטרדם מופעלות ע"י מתנדבים מכל העולם. אני הייתי לפני כמה שנים ב-Shelter Jordaan שהוא העדיף מביניהם בעיני. השני נמצא בלב רובע החלונות האדומים. מחיר לילה + ארוחת בוקר צנועה 16.5 יורו. אם אין לך התנגדות לישון בחדרי אכסנייה כאלו עם מיטות קומותיים, ומקלחות/שירותים משותפים - אז המקום ממש בכיף! StayOK, רשת אכסניות הנוער בהולנד שהיא חלק מרשת אכסניות הנוער העולמית. המחירים משתנים ממקום למקום ולפי התפוסה. המחיר כולל ארוחת בוקר. אני הייתי בזו שבהאג וזו הייתה אכסנייה מצויינת. אם את נשארת הרבה זמן, כדאי לך לשאול אם יש להם כרטיס צבירה של לילות ואז על כל כמה לילות תוכלי לקבל ללילה חינם ללינה ברשת. מומלץ, כשתדעי תאריכים מדוייקים, תרימי טלפון לאכסניות. לא ממש כדאי לסמוך על התפוסה כפי שהיא מוצגת באתר האינטרנט. שתי הערים שאני הכי אוהבת בהולנד הן Delft ו-Leiden. גם Haarlem מקסימה! שיהיה בכיף!

spier99

New member
יש גם את האתר

www.booking.com זה אתר עולמי של בתי מלון לכל דרגת מחיר

זה לא אתר תיירותי

זה אתר שעוזר לאנשים שחיים בהולנד למצוא חדר לגור בו... לא משהו ללון בו לסופ"ש.... לא הוסטלים... לא מלונות...

spier99

New member
לא חסר מקומות לישון

צריך לתכנן מסלול ולפי זה לחפש מקומות לישון

היי

אני לא בטוחה איך אני הולכת לעשות את זה... העניין הוא שכרגע אני בכלל בניו זילנד, מפה אני ממשיכה לאוסטרליה - ורק משם להולנד. אז בינתיים יש לי מחשב עם אינטרנט בבית - אבל עוד שבועיים כבר לא יהיה לי שום גישה לאינטרנט. ואני מתכננת להגיע להולנד כבר ב14/4... אז נראה לי שאני אצטרך לעשות איכשהו את הכל מפה לפני שאני יוצאת מהבית פה. איך באמת הדבר הכי בטוחה לוודא שבאמת יהיה לי איפה לישון כשאני אגיע? והאם כדאי להזמין מקומות בכל הערים כבר עכשיו? תודה...

צריכה דעה...

היום ישבתי ובדקתי והרכבתי לי פחות או יותר רשימה של דברים שאני רוצה לעשות ולראות. אני יודעת שזה עוד לא ממש מסודר, זה בינתיים הרעיון הראשוני. הייתי רוצה לשמוע תגובות על מה דעתכם על בחירת המקומות - כמה זמן בערך אני צריכה לתת לכל מקום, או עיר. האם חסרים לי מקומות חשובים? ובכלליות... מה דעתכם... תודה

spier99

New member
לכמה זמן את נוסעת?

אם אין לך הרבה זמן: אמסטרדם והסביבה 3-4 ימים רוטרדם יומיים חרונינגן יום 1 תשלבי גם את האג ואת אוטרכ אם יש לך זמן תוסיפי עוד יום לכל יום שציינתי :)

היי

אני שם לכמעט 3 שבועות... וחשבתי על האג - אבל לא מצאתי שום דבר שבאמת מעניין אותי לראות שם - שזה קצת הפתיע אותי. אבל לפי מה שהבנתי כל מה שיש שם זה בניינים פוליטים וכאלה.. והאמת שהייתי שם כשהייתי קטנה יותר - ככה שאת מדורדם ראיתי ולא חושבת שמעניין אותי לראות שוב.. אז מה באמת יש בהאג? ובקשר לעיר השניה שכתבת - אני אבדוק שוב.. נראה לי שאני אעשה איזה 4 ימים באמסטרדם, רוטרדם בטח איזה יומיים שלושה, חרוניגן יום אחד, הארלם איזה יומיים שלושה גם.. אני אבדוק את מה שהצעת, ואז אני צריכה לחזור לאמסטרדם ל3 ימים כי המשפחה החליטה שיהיה ממש מגניב אם היא תצטרף לסופ"ש האחרון... תודה...

קטע מוזר -

באמת תכננתי לי משהו לאוטרכט - הדום (De Dom) תעלת המים אודה גראכט (Oude Gracht) המוזיאון המרכזי (Centraal Museum) מוזיאון המוסיקה (Nationaal Museum van Speelklok tot Pierement) קמפוס האוניברסיטה (De Uithof) אז בטח - יומיים?

spier99

New member
כן.2-3 ימים יספיקו

אם בא לך תשארי עוד יום בעיר שתבחרי וסתם תסתובבי בעיר לספוג את האווירה

אוטרכט יפה

התוכנית נשמעת מצוינת חוץ מקמפוס האוניברסיטה. אני הייתי מבלה זמן בשיט בתעלות של אוטרכט או בקניות אם זה מה שאת אוהבת (ואפשר לבלות הרבה זמן בקניות באוטרכט תאמיני לי....). בתור מישהי שמבלה כמעט כל יום כל היום בUITHOF אני לא מצליחה לחשוב על משהו שם שהייתי רוצה לראות כתיירת. ועוד המלצה אחת לגמרי מחוץ למסלול שלך - מסטריכט היא עיר יפה. אבל קחי בחשבון שהיא גם רחוקה מספר שעות נסיעה מכל היעדים האחרים שהזכרת. שיהיה טיול מהנה! (ואל תשכחי לטעום גבינה ...
)

למעלה