שלום!

ClarkK

New member
שלום!

קוראים לי קעות ואני בת 19. למען האמת אני עדיין לא סגורה על זה אם אני א-מינית או לא. היתה לי מערכת יחסים דיי ארוכה שכן הרגשתי בה משיכה אל בת הזוג שלי. אבל אחרי כמה זמן פתאום הגעתי למסקנה שאני פשוט א-מינית. למרות שאני עדיין חושבת שזה יכול להשתנות למרות שהייתי שמחה לדעת למה זה כל כמה זמן משתנה. לרוב אני לא ממש נמשכת. אבל לפעמים אני חושבת שאני כן. אבל לכו תדעו, אני והתסביכים שלי. זה לא כאילו שאני סובלת בלי משיכה. פשוט מציק לי העובדה שאני לא סגורה על זה. נעים מאוד! יום טוב. :)

נעים להכיר :)

גם להיות לא סגורה על העניין זה בסדר גמור. טוב שאת יודעת מה האופציות שלך. אני חושבת שאם הייתי מודעת לקיום א-מיניות לפני היום שנחשפתי לזה, זה היה חוסך הרבה מאוד תהיות בחיים שלי, לכאן או לכאן
גיל 19 זה עוד גיל שדברים יכולים להשתנות [אמנם פחות סביר, אבל ייתכן], על אחת כמה וכמה אם את כן הרגשת בזמנו משיכה [או שגם עכשיו?]. ייתכן שפשוט רמת המשיכה שלך לנשים [או גם גברים? פשוט הזכרת רק נשים בהודעה שלך, אז לכך אני מתייחסת] מאוד נמוכה, כך שאת נמשכת לבנות שבטעם שלך, אבל באופן מינימלי יחסית. אני יודעת על עצמי שאני לא נמשכת כמעט בכלל לאף אחד מהמינים, אבל כן קיימת אצלי משיכה מינית מאוד מינימלית [כמעט לא מורגשת] לנשים. גם זה ייתכן. תזכרי שהכל סקאלות ושום דבר לא שחור ולבן
מקווה שהפורום יעזור לענות על צרכייך ותהיותייך :)

mymai1986

New member
מכירה את ההרגשה

גם אני לא סגורה על עצמי אבל תמיד טוב לדעת שיש דבר כזה. אני כל כך מבינה אותך, גם אני לפעמים חושבת שאני כן נמשכת אבל אז אני לא בטוחה. גם אני מרגישה ממש מתוסבכת. אני לעומתך עוד לא הייתי באף מערכת יחסים ככה שאני לא ממש יכולה להבין איך זה הולך... זהו... רק רציתי להזדהות איתך... אגב, אני בת 21...

ClarkK

New member
תגבה לשתיכן.

הומ. כמו שאמרתן זה משהו לא החלטי. אני גם לא מתכוונת להחליט אף פעם. אני לא סגורה על עצמי, וזה יוצר טיפה בעיה, כי לפחות הייתי רוצה לדעת משהו אחד. אבל הדבר המוזר אצלי שכן אני נמשכת אם בכלל רק לטעם ספציפי שהוא נורא אני, ולא יכול להיות כל אחת. אבל מה שהכי מוזר שזה פתאום ככה באמצע החיים יכול להעלם. יכולתי להמשך הכי הכי הכי הכי בעולם, ואז פתאום בבום, כלום. וזה מתסכל.

ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

אולי כדאי לחכות קצת, להיות בלי הגדרה. בסופו של דבר לא ההגדרה היא שמשנה. את יכולה להגדיר את עצמך כביסקסואלית מינית אנינת טעם וזה בערך יכסה כל אפשרות, אבל אלו רק מילים. אנשים בד"כ מגדירים את עצמם אסקסואלים כי זה השם שהיה הכי נוח להם, כי זה מה שהתאים. הכי חשוב שכל הזמן תחשבי "מה אני רוצה עכשיו?" ולפי זה תלכי. בכל מקרה את מוזמנת להשאר ולקשקש אתנו

למעלה