שלום!

אוקסיגן

New member
שלום!

אני חדשה בפורום. ואני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. יכול להיות שהשאלה הזאת נשאלה הרבה פעמים, אבל אשמח אם תענו עליה שוב.זה סיפור ארוך: כשהייתי חיילת, חמישה חודשים לפני שהשתחררתי, הגיע אלינו חייל חדש(קציןלא מתגייס חדש). לפתע מצאתי מישהו שאפשר לדבר איתו, נחמד, קליל -נפש טהורה בתחפושת דון ז´ואן.כי חברות לשעבר- לא חסרות לו. אז אני מניחה שאם הוא רוצה, הוא יודע להתחיל עם בנות. ופה הבעיה. כי אמנם הוא לא התחיל איתי ישירות, אבל הוא התנהג אלי אחרת מלאחרות. תמיד בטיולים, היינו ביחד, יושבים באוטובוס ביחד, בצעדות- אחד צמוד לשניה,כשהיינו בבסיס, רוב היום-כשהוא היה, כמובן(זה לא היה תמיד)- היינו מדברים. בקיצר- הזמן עבר ואני התאהבתי. לא סתם. ממש פרפרים, תמיד רציתי שהוא יהיה,תמיד רציתי להיות איתו.אם הוא היה, זה היה עושה לי את היום. רק מה? הוא השתחרר חודש לפני. היה לי יום-הולדת והוא הגיע. כמובן שזאה היה יום ההולדת הכי שמח בחיי... אבל אח"כ: 7 חודשים עברו מאז, ושום טלפון. אבל עד עכשיו אינני יכולה מלהימנע מלחשוב עליו בימים ובלילות. לקח לי חודשים להתלבט, אבל בסוף החלטתי להרים טלפון ולהתקשר. וכך עשיתי. וכמובן, שהוא היה מתוק מתמיד, וישר הכיר את הקול שלי. עכשיו השאלה שלי: מה אתם אומרים? כדאי לי להגיד לו משהו? אני רוצה, אבל לא יודעת איך להתחיל. ואם הוא באמת לא מעוניין? כי אני אסתפק אפילו בידידות. אבל האם הוא יוכל להיות ידיד של מישהי שמאוהבת בו והוא יודע את זה? והבעיה היא שיש לי הרגשה שהוא כן מרגיש משהו אלי. אבל אני לא בטוחה! וזה קורע אותי. אבל אם אני לא אגיד לו, אני אתפוצץ! אז מה העצה שלכם? להגיד לו? ואם כן- איך להגיד את זה? איך אומרים למישהו שמאוהבים בו ולצאת מזה בשלום?

dudusch

New member
ראשית דבר...../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה! על חבר´ה כמוך אנחנו פורחים
. קודם לשאלתך... שבעה חודשים מאז דיברתם ולא חדלת לחשוב עליו? זה הזמן... במקום לחלום ולחשוב איך יהיה, יש לך אפשרות (במיוחד כשראית שהוא עדיין זוכר ועדיין חביב) לשאול את השאלה הגדולה (לא, לא "התתחתן איתי?")... לעיתים בחיינו אנו עומדים בפני דילמה. במה לבחור? יש האומרים כי כגודל הסיכון כך גודל הרווח ויכול להיות שהם צודקים. לכן, שאלי אותו האם בא לו להיות בקשר, לאו דוקא חברות (כמו בבי"ס), אלא ידידות. לאט לאט תוכלו להיפתח יותר ויותר, כי לי נראה שהוא לא עשה צעד מאותה סיבה. כלומר, הוא חושב שיכול להיות נחמד וכיפי אבל לא בטוח שגם את חושבת כמוהו. אם תעשי את הצעד הזה יכולים לקרותץ אחד מכמה תרחישים: 1. הוא ייבהל, יפיל את הטלפון ויחליף מדינה. 2. הוא יודה לך בהתרגשות על המחשבה אך יאמר כי אינו מעוניין בקשר כלל. 3. הוא יסכים לקשר ידידות אולי עם אופצ´ לעתיד. 4. הוא יסכים להתחיל קשר רומנטי. בכל מקרה, את תרוויחי ולו דבר אחד: את הידיעה איפה את עומדת! זה הדבר הכי חשוב בשבילך כרגע, כי זה מה שתוקע אותך מלהמשיך הלאה. אם התשובה תהיה 1 או 2, תוכלי להמשיך הלאה ולתת הזדמנות לאחרים. אם התשובה היא 3 או 4, סבבה, הרי זה מה שחיכית לו כמה חודשים. המון המון בהצלחה, ואת מוזמנת לשתף מה החלטת ומה קרה!!! חוצמזה: ברוכה הבאה לפורום, את ממש מוזמנת להשתקע פה. קראי את דבר המנהלת, קראי כמה הודעות וכנסי לראש! יש פה חברה מצויינים שישמחו עד מאוד להיות כאן גם בשבילך כמו שהם בשביל אחרים.

virtual angel

New member
מצטרפת לברכות ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ומסכימה עם כל מילה של דודוש. שווה לנסות, אני חושבת שגם אם הוא לא יהיה מעוניין לא הפסדת כלום, כי כרגע אין לך אותו, ויש סיכוי שאולי כן יהיה. לכי על זה-: לא צריך להתקשר ולהפיל עליו פצצה: אני מאוהבת בך. יש דרכים יותר עדינות לברר איך הוא מרגיש, בהצלחה !

אוקסיגן

New member
קודם כל-

תודה על ההתייחסות, ועל העצות. שנית- זו בדיוק השאלה שלי: איך לברר מה הוא מרגיש? איך לבשר לו? מהן בדיוק הדרכים העדינות האלה?

virtual angel

New member
הממ...

את יכולה להציע לו להיפגש. מהתגובה שלו תדעי המון. אם הוא יסכים, מצויין. קחי אותו לסרט - בלי יותר מידי דיבורים וקרקע נרחבת לפעילות
אני לא יכולה לתת לך עצה שלב שלב, תראי איך הוא מגיב אליך ותדעי איך להמשיך. אם נראה לך שהוא מתבייש להתחיל איתך תעזרי לו.

אוקסיגן

New member
אני לא רוצנה להיות קרציה,

אבל:אנחנו גרים בערים שונות, אז להמין אותו לסרט, זה לא ברור מדי? ולמה לא להפיל עליו את הפצצה(אם כבר להיות ברורים...)? גם עוד בעיה איתו-הוא בדחן כזה, לא מתייחס לדברים ברצינות. לכן לפעמים יכול להיות שהוא מדבר ברצינות, אבל כמובן שהוא מסווה את זה במעטה של צחוק. לכן גם קשה לי לדעת מה הוא מתכוון. מה גם- שאני אמורה להיות הביישנית ביננו(לא בגלל שהוא הגבר, אלא כי באופי של שינו-אני הבישנית והוא מתיימר,לפחות, לא להיות כזה). אז אני לא מסוגלת לעזור לו להתחיל איתי. כי כשאני מדברת איתו, אם הוא מתבדח- אני מחזירה באותו מטבע. איך אני אהיה פתאום רצינית כזאת?

virtual angel

New member
אולי באמת...

תגידי לו "אני מאוהבת בך" בצחוק, תראי איך הוא יגיב ואח"כ תחליטי אם להגיד לו שזה לא ממש היה בצחוק??

dudusch

New member
אז אולי...

תגידי לו שלא ראית אותו כ"כ הרבה זמן שאת שכחת איך הוא נראה, ושזה כמעט בליינד דייט... ראי איך הוא מגיב לרעיון של פגישה על רקע כזה. תוכלו להיפגש לכוס קפה, להתעדכן, לצחוק ותוך כדי תרמזי לו (עיניים, מגע, ואם זה לא עבד פשוט אנסי אותו
)...

אוקסיגן

New member
אני שוקלת ,

אולי באמת לאנוס אותו... מממ... רעיון טוב...
סתאאאאם..... טוב, נראה מה אני אעשה. אל תחשבו שזה כל כך קל. זו באמת דילמה קשה. ותודה. עזרתם לי מאוד. נראה אם יהיה לי אומץ, אני אספר לכם מה קרה בסופו של דבר.

אוקסיגן ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ואחרי כאלה עצות לי נשאר רק לעמוד בצד ו
בהנאה

gilgili

New member
מציע משהו אחר...

אל תחשפי את רגשותייך כל כך מהר,הלוא במידה והוא היה בחניין סביר להניח שהוא היה עושה עם זה משהו,לכן המצב שאת נמצאת בו הוא קצת עדין ואת צריכה לשמור על עצמך. אז ככה, אני מציע לך להתקשר שוב ולדבר על כל דבר חוץ ממה שאת מרגישה ורוצה,לקראת סוף השיחה ( כדאי לבחור זמן מתאים לשיחה כי יש עכשיו מונדיאל ) ,אז לקראת סוף השיחה תציעי לו להגיע לביקור קצר , סתם כי " את לפעמים נזכרת וקצת מתגעגעת לכך מיני דברים מימים עברו " . אם הוא יבוא - אחלה, תוכלי לראות מה קורה ולהמשיך משם. אם הוא לא ממש יביע עניין או שהוא ינסה להתחמק, צאי מיזה. "בזבזת "יותר מידיי זמן עליו. בהצלחה.

ליאן.

New member
גם אני חשבתי בכיוון הזה

אפשר, אבל בכל זאת לא חייבים הצהרות גדולות או דייטים מחייבים ומלחיצים. העובדה היא שחסרה הקירבה, ואולי זה הדדי. שווה לנסות ולברר... ואולי להציע ללכת לבילוי משותף עם חברים או סתם להפגש באופן לא רישמי מדי. ובהחלט ברוכה הבאה, אוקסיגן

אוקסיגן

New member
החלק הקל הוא

להזמין אותו לפגישה כי "לא התראינו הרבה זמן". בואו נניח לרגע, שיהיה לי האומץ להגיד לו. יש לכם אולי הצעה באילו מילים להתחיל את המשפט? איך להכין אותו ל"פצצה" שאני עומדת להפיל עליו? חוץ מלהגיד לו "אני מאוהבת בך" ולראות מה תהיה התגובה שלו? כי אני לא חושבת שאני אהיה מסוגלת לעשות זאת, גם אם זה יהיה "כאילו" בצחוק. אני לא מבקשת שתאמרו לי מילה במילה, משפט במשפט. רק הצעות לתחילת השיחה.

אוקסי

לדעתי אין שום סיבה בכלל להנחית את "הפצצה" any time soon. אני חושבת שבתור התחלה כדאי להפגש, בכל זאת עבר די זמן מאז נפגשתם בפעם האחרונה, אולי יש דברים שהשתנו בך או בו מאז, אחרי הכל שינוי עצום חל בחיי שניכם, אז להפגש ולראות איך אתם מסתדרים היום נראה לי צעד חכם יותר. אחרי שתפגשו, אם תחליטי לשתף את הפורום במה שהרגשת ואיך היתה הפגישה, יהיה הרבה יותר קל ליעץ לך איך להמשיך משם. איך שלא יהיה, המון
!!!! ברוכה הבאה

אופקקקק

New member
ברוכה הבאה מתוקה../images/Emo24.gif

יש לי מן מוטו בחיים: לא מתחרטים על דברים שעושים מתחרטים על דברים שלא עושים. מה אכפת לך לעשות צעד ראשון לקראתו? מקסימום, הוא הפסיד ולא תראי אותו יותר!! אל תשכחי לספר לנו מה היה!!

אוקסיגן

New member
ואם, נגיד, אני

אכתוב לו מכתב? או אשלח לו הודעה? ואז אם הוא ירצה- הור יתקשר. אם לא- אז הוא לא יתקשר, ואני לא אצטרך להביך לא אותו ולא אותי. מה אתם חושבים?

אני חושבת

שעדיף שתפגשו קודם כידידים ואז תחליטי אם מתאים לך או לא. אבל כבר אמרתי את זה... אני חושבת שלא צריך להנחית עליו את הידיעה כל כך מהר, אני במקומו הייתי קצת נלחצת ממצב כזה.

אוקסיגן

New member
בדיוק בגלל זה אני

חושבת לשלוח לו מכתב. כי אני יודעת שלי זה מתאים, זה מה שאני רוצה. וככה גם יהיה לו יותר מרחב. הוא יוכל לחשוב על זה ואז לתת לי תשובה. הוא לא יילחץ מזה שהוא צריך לתת לי תשובה מיידית.וגם לי יהיה יותר קל אם אני לא אצטרך לראות את הבעת הפנים שלו במקרה והוא ייסרב.

למעלה