שלום...

1Just Me1

New member
שלום...

גיליתי את טורי איימוס רק לאחרונה בזכות הקאברים המדהימים שלה לאנג'י וסמלס לייק טין ספיריט... הבנתי שיש לה המון דיסקים והמון שירים..תוכלו להמליץ לי על השירים היותר טובים שלה, בתור התחלה...

gelrad

New member
לדעתי לחפש שירים "טובים" זו לא הדרך...

טורי היא אומנית, וכל אלבום הוא יצירת אומנות בפני עצמה. לדעתי יש להקשיב לאלבומים בהתחלה בשלמותם, ולהתחיל מההתחלה, כלומר מאלבום "רעידות אדמה קטנות" אם יש אפשרות עדיף להקשיב באוזניות...

rfranko

New member
מה שהוא אומר, ועוד משהו...

אה... זה נכון שלדעתי אינכמו להתחיל מבראשית איתה אבל.. אני יכולה להמליץ לך, אם יש לך אפשרות לשים יד על אחד הבוטלגים של הטור הופעות האחרון (שיקגו, פילדלפיה סן דיאגו הם מומלצים), זו חוויה בלתי נשכחת היא משלבת שירים חדשים וישנים וכל הופעה והופעה מדהימה מיוחדת ושונה מהשנייה זו גם דרך להכיר אותה וגם את העובדה שעל במה מול קהל היא נהיית באמת אלוהית וכן אני יודעת שיסקלו אותי כי קודם צריך להקשיב לפי הסדר ולשמוע את השירים במקור אבל לא תמיד יש זמן או אפשרות, והופעה כזו יכולה לתת טעימות של טורי שמשם אפשר להמשיך הלאה תתחילו לזרוק...

אני אוהבת חדשים ../images/Emo9.gif זה מזכיר לי אותי של פעם!

תקשיבי. תתחילי מההתחלה. תמיד אומרים את זה וזה באמת ככה. לשמוע את הדיסקים שלה לפי הסדר, כמו שהיא הוציאה אותם - להתמכר אחד אחד. ככה יש לך ככ הרבה להנות ממנה וזה פשוט לא נגמר. הראשון, קוראים לו Little Earthquakes. תתחילי ממנו. אחח. אז, Under the Pink אח"כ Boys For Pele אח"כ For The Choirgirl Hotel אח"כ To Venus And Back וכווווווווווווווווווו' ואם תשמעי גם את הביסיידים [B-sides- שירים שהתלוו לסינגלים] לפי הסדר זה בכלל יהיה מגניב-על
] בקיצור, מה שלא תעשי, תהני מלאן

noosh

New member
מה שכולם אמרו

ולא השאירו לי הזדמנות. אז אני אלך על ברוכה הבאה! ואני מקווה שתוך כדי ההתעמקות תשארי פה ותשתפי אותנו

1Just Me1

New member
אמממ

תודה על העצות הרבות. שמעתי את ההופעה שהייתה לה באמטיוי, והתחלתי מזה, ואני עדיין בשלב החרישה עליה. יש לה קול מדהים עד כדי מצמרר, אבל כל השירים שלה נשמעים מאד דומים, כאילו מרגיש שצריך ממש להתמקד בכל שיר ושיר ורק אז מתחילים לאהוב אותו.

רעוּת

New member
איזה הופעה של היתה באמטיוי?

לא פתחתי אמטיוי מכיתה ט' בערך
ואצל טורי צריך להקשיב למילים. או שאולי לא כדאי בעצם. לפני שהתעמקתי בשירים שלה הייתי בנאדם שמח יותר, או לפחות מדחיק יותר

למעלה