שלום =]

lollipop161

New member
שלום =]

אני מהפורום של מיקה הזמר, ואנחנו בפורום רוצים לדעת איך הבאתם את טוקיו הוטל (אם אתם בכלל אחראים לזה איכשהוא או שיש לכם מושג קלוש) בשביל גם להביא את מיקה, אז אני אשמח אם תענו לי =] תודה!! ותחתמו על עצומה להבאתו: http://www.atzuma.co.il/petition/uroren/1/0/1/

noa165

New member
מה? נצלו"ש? מה? שמעתי מישהו אומר נצלו"ש???

כן. אני אמרתי. נצל"ש!

LiHiLuSh

New member
><"

דבר ראשון לנצלשש האהעא ודבר שני מזהה ברור אחראים כול המעריצים האחרים מה נירא לך פה אין מה להסביר זאת פשוט ההרצה בני נוער שאוהבים להקה ועשו הכול שהפ יבהו והנה הכול התחיל מעצומה תתחילו להחתים.. ושתילחו למיקה וזהו=.=.. תרהו שאתם קיימים אבל בלי מהומה כי זה חרא מהומה XD

3has3

New member
../images/Emo112.gif וותרו, אל תביאו אותו.

בכל מקרה, מפגשים, עצומות, רעש. מה שאתם רוצים... שאנשים יכניסו לתודעה שהוא קיים [למרות שאני מנסה לשכוח את העובדה הזאת] ואז הדברים יתחילו לזוז. ואנחנו עשינו את זה על ידי עצומה שבסוף הסוכנות היהודית העבירה להם [איזה סוכנות יש לנו, אה?

helen333

New member
בילי? (אגרטל) עם את פה..

עם יש פה מישהו שלא ישר יתקיף כשמישהו שואל משהו לא על טוקיו הוטל, זה מאוד יעזור. אנחנו רק שואלות עם אתם יכולים להביא לנו ת'אתר שממנו טוקיו הוטל באו לארץ. אתר אחראי, לא סתם אתר שחותמים ואף אחד לא בא. לא ביקשנו קללות, לא ביקשנו שתיכתבו שאתן מעדיפות שמיקה לא יהיה קיים, כולה היא שאלה שאלה, אתם לא חייבים לענות.

N i t z a n 42

New member
חתמנו על דפים במפגשים!..

לא נראה לי שהעצומות באינטרנט הם אלה ששלחו להם..

3has3

New member
../images/Emo112.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo69.gif חשבתי

שזה היה קצת ברור, לא? אה, ולמי שאמרה את זה... זה פורום של טוקיו הוטל. מבינה? טוקיו, הוטל! לא מיקה ולא שמיקה. מותר לי להגיד עליו מה שבא לי... אה כן, בבקשה
פיכסים, שונאת אנשים כאלה

lollipop161

New member
למה את\ה לא נחמד\ה?

מה כבר שאלתי? רציתי לברר איך זה הולך, מה יש לך נגד מיקה? לי אין משהו נגד טוקיו הוטל, באתי לפה ברוח טובה וזה מה שאני מקבלת. ולמה שנוותר עליו? הרי מתים עליו פה, הטלוויזיה מפוצצת בשירים שלו, המצעדים.... וסליחה, הוא נבחר בגלגל"צ לזמר ופריצת השנה, אז מגיע לו הרבה כבוד ! ! ! תודה לכל אלה שענו =] אתם מוזמנים לפורום שלנו.

ענבי פ

New member
זה בכלל לא קשור.

מישהו גרע *חלילה וחס* מהעובדה שזה פורום של טוקיו הוטל?! ראית אותה בכלל מדברת על מיקה?! כל מה שהיא עשתה זה פאקינג לשאול שאלה, במחשבה אבסורדית ומגוחכת שאולי יענו לה בלי להתקיף אותה. אולי זה לא היה המקום בשביל זה, נכון, אז את לא חייבת להיות נחמדה אליה, אבל טיפה של דרך ארץ. טיפה. נשבעת לך ש"סליחה, אבל זה לא המקום בשביל שאלות מהסוג הזה" היה עושה את העבודה.

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifמיקה ^*@%@~!& ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

איזה נשמה המיקה הזה!!!! הזמר האהוב עלי!! :) .. הבאנו את טוקיו הוטל על ידי העצומות... חתנמו על עצומות והראנו להם שיש הרבה מעריצים פה =]

helen333

New member
תודה

תוכלי להגיד לי למי בדיוק שלחתם ת'עצומה? תודה רבבהה.

3has3

New member
../images/Emo112.gif היא איכשהו הגיע לסוכנות היהודית

או משהו והם העבירו לטוקיו. וסליחה שיצאתי עליכם ככה מקודם, הייתי כל כך עצבנית
בהצלחה

helen333

New member
תודה : )

אגב..הייתי בהופעה של טוקיו הוטל..והיה לא רע.. טוב נו, היה מדהים!! חח.. אני וחברות שלי צרכנו כמו לא יודעת מה, למרות שאנחנו לא מעריצות שרופות כמוכם :) (וכן, זאת מחמאה) נ.ב מזה נצלוש?! o_O **תודה לכל מה שחותמ\ת

ElinorLahav

New member
חתמתי D: ../images/Emo205.gif

אממ.. כעיקרון חתמנו על עצומה וכל זה וזה הישתם בסוף D:

למעלה