שלום.

• פותח הנושא marik
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
מצטערת לאכזב אותך, בעלי היקר ../images/Emo23.gif

אני חייה מאוד [אייקון מבעית של גלן קלוז פורצת ממעמקי האמבטיה). אני פשוט בתרדמת חגים - כיביתי את הכל חוץ ממה שנחוץ לקיום (כמו נהיגה, קניות בסופרמרקט, טיולים על שפת הים, וכדומה). החלטתי להשבית את עינוי ה"ילדים המיוחדים" עד לשבוע הבא, כך שיש להם עוד יומיים לשגשג עד שאחזור להשליט בלגן. קריסמסתי כהוגן. בספירה האחרונה הגעתי ל-4 ארוחות חג: אחת לסבית (של "אירגון" שישאר חסר שם מטעמי פרטיות, אבל שאני קשורה אליו עבודתית כחלק ממגוון חובותי המקצועיות), אחת קשורה ל"בעל" הלא-פורומי שלי ולמקום עבודתו התוסס במוזיקאים למיניהם, אחת רק שנינו (קריסמס-דיי), ואחת פלוס משפחה וצאצאיהם החביבים. שתי האחרונות בישולי ידי, השנייה מסורתית תרנגול הודו + כל מה שהנימוס מחייב. תשמח גם לשמוע שהבית עוטר למהדרין לפי התימה המסורתית אצלי: בית זונות קזחסטני בשנת שמיטה. ובתשובה חלקית לשאלות שאתה לא מפסיק לזעוק לעברי (או לעבר הצל המהדהד שבדרך כלל מכיל את ישותי הפורומית): קור הוא מחלת נפש קשה, שריד לחשיפה מוגברת לקורקינטים בגיל רך. ילדים שחווים בנוסף לכך נייר טואלט מאחות נחותה לפני גיל 5 סובלים מכך במיוחד. הפתרון היחיד הוא לצפות בהאבקות יחד עם האבא ועם דודה חבצלת (אם יש דודה חבצלת. אם אין אז ישר לרוץ לקנות - מה, אתם רוצים לגדל ילדים עם חסר?). מריק, אני מקווה שזה לא מאוחר מדי בשבילך לתקן את ילדותך העשוקה כהכנה לעתיד קנדי. ברוך הבא לפורומינו.

eig

New member
כבר שכחתי מהחג...

אני עוסק במעבר דירה וחגגתי את מרבית החג בארגזים. אני שמח לשמוע שהיה לך יקירתי חג שמח. מניתוח מהיר של דבריך אני מניח שההודו היה מעט מורעל. מסיבת טרום קריסמס אחת באמתחתי גם כן, את ערב הקריסמס העברתי בארוחה איראנית טעימה. חלק מהחג עבר ביומיים נופשון קצר באתר סקי נחמד. למרות שלא עשיתי סקי, אבל טילנו בהר מסלולי הליכה עם נעלי שלג. שמח מאוד. ולא ... לא מאכזב אותי שאת עודנה חיה ונושמת. אגב חיים ונושמים... שמתי לב להודעה בצד שהפורום מחפש מנהל חדש. האם זה אומר משהו על החיים והנשימות של הפורום? לא דוסקס הנושא במליאה. למישהו יש מושג על עתידנו?

ro99

New member
ועכשיו אני מבינה את ההודעה של נירוונה...

כמו שנהוג לאמר בלועזית: DOH! אז את מי עוד אתה מנדב, בולללללללללי? נראה לי שבמקום לחכות לי בשדה (איזה מין שדה? שיפון? בוקר? צבעונים?) יתאים לך לנהל אותנו ולרדות בנו כאוות נפשך. תחשוב על הפאוור טריפ! תוכל לצעוק עלינו בגרמנית אפילו! ולגנוב כל אשת חייל/עקרת בית למופת שחפצה בה נפשך. גן עדן!

bulllli

New member
נראה לך שיש לי כוחות לנהל חבורת

אוחצ'ות ובוצ'ות? אמאאאאאאא

eig

New member
אין לי את יכולת ההתמדה

לעיתים אני אומנם פעיל פה יותר .. אבל אני לא יכול להתחייב על ביקור יום יומי במיוחד בתקופות לחוצות. אולי אם לא ימצא מנהל אחד קבוע נוכל לדסקס שיתוף-פעולה בין יבשתי ולחלק אחראיות.

marik

New member
משהו בדרום

אני לא ממש יודע עדיין. אני חייב להגיע לקנדה ולהסתובב בה קצת כדי להכיר ולהחליט. אני צריך מקום שמצד אחד יהיה שקט ורגוע, מצד שני שיהיה בו את כל הבילויים שיעניינו אותי וחיי גייז נורמאלים. עבודה טובה, חברים ואנשים נורמאלים, בילויים, קהילת גייז שפויה, מזג אויר ניו יורקי ככל הניתן. מאיפה אתה?

למעלה