כן איימי, ../images/Emo103.gif
עלית עלי. זה
בדיוק מה שאני עושה. אני רוצה שכווווולם יחשבו שאת ממציאה. שאת איזו מטורפת קטנה שהוזה דברים ושצריך לשים אותך בהסגר. כן. *מגלגלת עיניים* והנה אני חשבתי לתומי שאני מדברת עם מישהי בוגרת...
אז ככה, איימי - את לא מעודכנת בכלל במה שקורה בפורום. את מגיעה לכאן וקובעת שאני מנהלת גרועה ("זה מה שנקרא תת רמה") ע"פ מחיקה של הודעה אחת. מה לעזאזל את חושבת? שאני
באמת רוצה למחוק כמה שיותר הודעות בפורום, לפגוע בגולשים ולגרום לעזיבתו? כפי שלא ידעת, אין לי מחשב בימים האחרונים. שלי קרס. מה לעשות, קורה. אני נכנסת לפורום דרך כל מיני מחשבים אחרים... ביום שבו מחקתי לך את ההודעה וכתבתי לך את המסר הייתי במחשב של דוד שלי. אני לא חושבת שהייתי צריכה לכתוב את זה דווקא בפורום, כי בד"כ אנשים מעדיפים שיעירו להם במסנג´ר ולא בפורום... אני מבינה שאת לא כזאת, מצטערת שלא חזיתי את האופי שלך מראש. חוץ מזה, זה גם כלל לא חובה לכתוב את זה בפורום בגלל שחברי הפורום שדואגים
להתעדכן בחוקים יודעים את זה לבד. כל מקרה - מחקתי את ההודעה כי, כמו שאמרתי לך כבר במסנג´ר, כי היא הכילה מידע על הורדות פרקים מהנט. הצעתי שאני אשלח לך עותק של ההודעה ושתפרסמי אותה מחדש. את, מצדך, לקחת את זה כתפקוד מנהלתי גרוע, והודעת לי רשמית שאת לא חוזרת לפורום. אני אפילו לא דיברתי על החזרה שלך לפורום - זו הייתה התנצלות והסבר למה מחקתי לך את ההודעה! אם הייתי מסבירה כאן לכל אחד על כל הודעה שאני מוחקת לו לא היה נשאר לי זמן לנשום! דחית גם את ההצעה שלי... מה לעשות, אז לא שלחתי לך העתק של ההודעה. ורציתי גם לענות לך עכשיו למסנג´ר, אבל אני רואה שאת מעדיפה על גבי הפורום - אז הנה לך, קיבלת מה שרצית... מאושרת עכשיו? אה, ובקשר להצעה שלך, "לערוך את ההודעה" - אני לא יודעת אם את מנהלת פורום כלשהו או אם אי פעם ניהלת - אבל אין אפשרות של "עריכת הודעות" באדמין-פורומים של תפוז. יש מחיקה, ויש שרשור, אבל אני
בהחלט לא עורכת לאנשים הודעות. אני שמחה שמצאת פורום אחר לשאלותיך... מה לעשות, אני לא יכולה להכריח אותך להשאר בפורום הזה, ואני גם לא רוצה שתשארי ע"י זה שיכריחו אותך. מקווה שההסבר שלי מוצא-חן בעיני גברתי, ואם לא היא פשוט תצטרך להתמודד. לין