שלום.

tali289

New member
שלום.

יש למישהו את הפירושי השירים בעברית? את רסיסטירה,ואת סרה דה דיוס. תודה.

Ortal D

New member
Resistire

אתגבר - אם לא היית איתי, כמה קשה היה לשרוד, אם לא היית איתי, בעולם חירש בכדי להרגיש, אנחנו כל כך בודדים, כל כך מולהבים, כמה כל לפגוע בנו, בכל מקום, שלחלום כשאתה ער, זה סיוט גדול. אם לא היית איתי, אתה שהולך בחיפוש אחר השמש, אם לא היית איתי, אתה שמצפה ליום יותר טוב. בתוך תהום, כמעט בלי מוצא, עם כל הכעס, והמרדנות, בשביל לשרוד, כזה סיוט. אבל אתה כאן, ולידי אתה הולך, ואנחנו צועקים ביחד. אתגבר - דגל לבן על הלב, אתגבר - על כל תקיפה על הרגש, על כל הצביעות, השקרים, הטיפשות, חוסר הצדק אתגבר, אתגבר. אתגבר, אסור לפחד, אתגבר על החזויות, על מה שיגידו. על כל הדגמים, על המצוינות, על השוני, אתגבר, אתגבר, אתגבר. אם לא היית איתי, זה שמצמיח לי כנפיים בכדי לעוף. אם לא היית איתי, זה שחי בשפע בכדי להרגיש. במקום הריק הזה בלי סיבה מוצדקת לחשוב, בלי רגש ופחד עמוק, אתה עוד אחד שלא יכול לחלום. אם לא היית איתי, אתה שהולך בחיפוש אחר השמש, אם לא היית איתי, אתה שמצפה ליום יותר טוב. בתוך תהום, כמעט בלי מוצא, עם כל הכעס, והמרדנות, בשביל לשרוד, כזה סיוט. אבל אתה כאן, ולידי אתה הולך, ואנחנו צועקים יחד. אתגבר - דגל לבן על הלב, אתגבר - על כל תקיפה על הרגש, על כל הצביעות, השקרים, הטיפשות, חוסר הצדק אתגבר, אתגבר. אתגבר כי החיים הם אתגר אתגבר כי אני מרגיש בגלל שאני חי כי יש לי אותך איתי וזה שווה את המאמץ אתגבר, אתגבר. אם לא היה לי אותך, עד כמה קשה היה לשרוד. אתגבר.

Ortal D

New member
Sera De Dios

אולי זה מאלוהים אמרתי, אני לא אשוב, אני לא ארגיש, אני לא אחשוב. וראיתי אותך, והכול השתנה, לא יכולתי להתכחש, למבטך. אולי זה מאלוהים, שאני לא אוכל לשכוח ממך יותר, אולי זה מאלוהים, שאהיה שלך עד הסוף, אולי בסוף, הלב שלך התעורר. אולי זה מאלוהים, אולי יהיה יותר טוב, אל תתרחק, אל תאמר שלום, אולי זה מאלוהים, אולי יהיה יותר טוב, אל תתרחק, אל תאמר שלום. תסתכל עליי כך, שבברק הזה, אני יכול לראות את כל הכוח שבאהבתך, שבין נשיקותיך מגיע כבר האביב. אולי זה מאלוהים, שאני לא אוכל לשכוח ממך יותר, אולי זה מאלוהים, שאהיה שלך עד הסוף, אולי בסוף, הלב שלך התעורר. אולי זה מאלוהים, אולי יהיה יותר טוב, אל תתרחק, אל תאמר שלום, אולי זה מאלוהים, אולי יהיה יותר טוב, אל תתרחק, אל תאמר שלום. אני לא יודע אם אני יכול לסלוח, אני לא יודע אם אני מוכרח לחזור, כדי לאבד אותך עוד פעם אחת, אולי בסוף את תאהבי אותי באמת. אולי זה מאלוהים, שאני לא אוכל לשכוח ממך יותר, אולי זה מאלוהים, שאהיה שלך עד הסוף, אולי בסוף, הלב שלך התעורר. אולי זה מאלוהים, אולי יהיה יותר טוב, אל תתרחק, אל תאמר שלום, אולי זה מאלוהים, אולי יהיה יותר טוב, אל תתרחק, אל תאמר שלום. אולי זה מאלוהים.

למעלה