שלום:)

princess29

New member
שלום:)

אני נסיכה 29 איבדתי את הסיסמה אז חזרתי בשמי הלועזי. זוכרים אותי? באתי לכאן לפני צילום הרחם. שלא עשיתי אז מרוב פחד אבל עכשיו אני באה לומר לכם שסוף סוף עשיתי את זה ביום רביעי ה 29-5 :)))) האמת ..שאני פחדנית אחת גדולה במיוחד בגלל העובדה שאני סבלתי שנים מויגאניזמוז כרוני. זהו !עשיתי את זה והם הבטיחו לי שלא אעבור את זה עוד פעם.

princess29

New member
זקיקים קטנים - אמרו לי

ביום ה 11 מהמחזור עברתי US שזה יותר קל מצילום רחם וכתבה הטכנאית שיש לי זקיקים קטנים ורירית רחם בעובי 5 מ"מ. מה זאת אומרת? הם אמרו לי לחזור ביום ה 14 על US עוד משהו אני לא לקחתי אקאקלומין לחמש ימים מאמצע המחזור כי התחלתי להרגיש טשטוש בראייה בבוקר.

חן (*_*)

New member
נסיכה חביבה-זה אומר ש..............

שעלייך לחכות עוד, הזקיקים יגדלו בהדרגה, ורירית הרחם תתעבה. ביום ה-14 למחזור, תראי שיחול שיפור. אל דאגה ובהצלחה

princess29

New member
חן :)

תודה רבה על העידוד:) מחר יש לי US ואני מקווה שהזקיקים גדלו:)

neta2

New member
היי, אל דאגה

אני בדיוק כמוך, גם לי הראו זקיקים קטנים יחסית ביום ה- 11 ואני מחכה לus של מחר על מנת לראות מה קורה שם... אז נחזיקה אצבעות, והכל יהיה בסדר!

princess29

New member
הזקיקים שלי לא גדלו מספיק:(

ויותר גרוע מזה הפסיקו לי את הטיפול(לחודש זה) בגלל השפעת התרופה" אקאקלומין על העיניים.:( שהתבטא בטשטוש בבוקר. אמרו לי קודם שאלך לרופא עיניים אח"כ ידונו בנושא:( אני מקווה NETA2 שה US שלך יהיה יותר מוצלח משלי.

neta2

New member
מה זאתומרת פגע בעיניים?

לא סובלת את האיקקלומין הזה, לי הוא גם עשה נזק ! אבל איך בדיוק זה פגע בראייה? מקוה שאת תרגישי טוב ותחזרי לטיפול במהרה, אני מחר אעשה הזרעה, רא היום באולטראסאונד 3 זקיקים יפים , אני יודעת?! מחזיקה לך אצבעות, ותרגישי טוב. תיידעי אותי בהצלחה

נועם@בת

New member
ברוך שובך נסיכה ../images/Emo24.gif

כלכבוד שעשית את הצילום, ואני מקוה שהתוצאות היו תקינות לחלוטיןץ. עכשיו נשאר לך רק להכנס לרשימת הנסיכות של אגדת צילום הרחם.
שבוע טוב נועם

princess29

New member
תודה רבה נועם:)

אני אמרתי להם שיבטיחו לי שאני לא אעבור עוד טראומה של צילום רחם. שבוע טוב גם לך:)

princess29

New member
מפריע לי בטיפול

שהרופא שלי לא נמצא כךל הזמן ומטרטרים אותי בין אחיות ורופאים אחרים . האם זו תופעה שכיחה? למשל היום הפסיק לי את הטיפול רופא אחר בגלל תופעות הלוואי של התרופה אקאקלומין.

קייצית

New member
היי נסיכה

ראשית אני רוצה להסביר לך שצריך לשרשר הודעות, במיוחד שפתחת עוד הודעה היום, במקום לפתוח הודעה חדשה לשרשר להודעה הקיימת שלך, או להודעה אחרת שמדברת על אותו הנושא, וכך נשארות יותר הודעות בדף, ויותר בנות זוכות לתגובות. כל הודעה חדשה מעיפה הודעה אחרת לדף הקודם, זה עקרון די חשוב כאן בפורום, מקוה שהסברתי ברור... בנוגע למה שכתבת, כן זה שכיח מאוד הטירטורים האלה, או שמתרגלים או שלא, יש הרבה שעוברות לפרטי, אבל זה לא תמיד עוזר. צריך להיות ממוקדים על המטרה ולפתח קצת עור של פיל
. בסוף הכל ישתלם. שלך, קייצית

עידית ד

New member
../images/Emo32.gif לנועם

אני חושבת שאולי יש טעם בריענון נהלים בפורום או אולי להוסיף "חוקים" בסרגל למעלה יש המווווןןןןן בנות חדשות שכמובן לא יודעות איך עושים ולמה ופותחות הודעות בכל כמה דקות וכמו שכבר כתבת לפני מספר ימים, את כל זמנך בפורום את מקדישה בלסדר את הבלגן. סתם רעיון. עידית

נועם@בת

New member
הרעיון הוא מצויין

אבל עוד לא מצאתי דרך לביצוע. אני חושבת על משהו, ואנסה להעלות אותו בימים הבאים. או שאברר אפשרות להציב לינק נוסף בראש הפורום.
נועם

princess29

New member
תודה על ההסבר

לא ידעתי את הכללים. אני לא אפתח הודעות חדשות:)

קייצית

New member
נסיכה - המסר הוא שאפשר ורצוי לפתוח

הודעות (אחרת איך בכלל נתקשר ? בשרשור אחד ארוך
רק במידת האפשר לשרשר להודעה קיימת שלך, או להודעה אחרת שקשורה לנושא. לא התכוונתי להפחיד..., גם לי העירו בזמנו, זה באמת לא משהו שברור למי שחדשה. שלך קייצית

למעלה