שלום!

שלום!

אני חדשה! עזבו, אני גרועה בהודעות פתיחה, נסכם בזה שאני נופר בת 17 וחצי מפ"ת ותקבלו אותי יפה?
תודה!

עוד פליטה של היהודים?

אמאל'ה הפורום הזה נראה כמו מיני הפורום היהודים עם תוספת קטנה מפורום עברי... אגב הייתי מצטרף אבל אני לא מכיר מספיק שירים של שילה וצבי(STANLEY CLIMBFALL) ברוב רשעותו לא מרשה לי להכיר את שילה לעומק
אה ובלי קשר ברוכה הבאה(למרות שלא יודע כמה ברוכה הבאה נחשב ממישהו שכרגע רשם כאן את הודעתו הראשונה...)

אני לא ממש פליטה של היהודים האמת,

אני כותבת בפורום פעם בהמון זמן. איך זיהית אותי?

זה מאוד נחשב

מותר לך לעשות מה שבא לך. המדינה דמוקרטית, השמש צהובה, ואפילו שילה פרבר מושמעת ברדיו לפעמים. אני לא חושב שאתה ראוי לזה, אבל מצד שני- שוב, הדמוקרטיה מונעת ממני להיות דיקטטור, אז... הייתי מדבר עם אורעד, אבל עכשיו שהיא חיילת, אני חושב שהיא תעדיף שלא להתעסק בזוטות כמוך. מצד שני, אתה לא זוטה. אתה זוטה גדולה. אז לא יודע. מצד שלישי, זה אי אפשר. זה אי אפשר. (מחזק את תדמיתי כרשע)

utopia 111

New member
אתה מדבר על דיקטטורה

כאילו שזה דבר רע. אבל למנוע ממישהו לשמוע שילה ? מה הוא כבר עשה ?

ממ

דיקטטורה זה דבר רע. לטעמי. אני לא באמת מונע ממנו, אבל אני לא חושב שהוא בשל לזה..נו סתם מה כפת לי.

אתה? שילה? ../images/Emo12.gif

לא יודעת, סתם נשמע לי מוזר. קשה לי נגיד לדמיין אותך בהופעה שלה. מתי התחלת לשמוע אותה?

נכון?

ולכן אני מנסה לעשות איזשהי עצומה של אנשים שמכירים אותו ויקראו לו להחרים את שילה. או משהו כזה. ואז רן יגיד שאני אטום. סוף ידוע מראש.

למעלה