שלום

שלום

שלום חברים יקרים, שווה לכם להציץ בלינק הבא זה מאוד מרתק ואפשר להרוויח כסף ממש בקלות רק על ידי צבירת נקודות שיהפכו לכסף בסוף כל יום ובעזרת צפייה של אחרים בכרטיס האישי שלכם, ובתמונות שתשימו ובכתבות שתכתבו ובלהביא חבר שיביא עוד חבר אני כבר נירשמתי תחת מישהו שהזמין אותי וקיבל צ'ק אמיתי 1300 שקל. בסך הכל הוא הביא את חברים שלו. כמו שאני מציעה לכם . הנה לינק ודאו כי נרשמתם עד הסוף . http://www.klikot.co.il/SignUp.aspx?advertiser_id=146815 בהצלחה ותודה שנרשמתם תחתי :)

גרב בר

New member
מרוב שאנטי יש לך בוחן מציאות לקוי

מצאת איפה להשאיר הודעה כזו.

1300 שקלים זה סכום נאה.

שווי בנפשך, עם כמה גברים שומו6 היתה צריכה להתגלגל כדי לגייס 1300ש' במטבעות של שתי שקל.

היי מועמר

חוששתני שהמחיר, גם לעמידה, גבוה מעט יותר, אתה יכול לבדוק במחירון של 2007. אלא שהגב' שומו6 לא עוסקת בכך לפרנסתה והמחיר של שתי שקל דומה לאותו קנס של שקל אחד שמטיל בית משפט על מישהו. כדי שלא יאמר אח"כ שהם עשו את זה מאהבה.

את מתקשרת ופותחת בקלפים?

אצלי זה הפוך; מתקשרים אלי ופותחים אותי. ובמקום צ'ק על סך 1300 ש"ח בשביל להתעלל בחברים שלי (לא שיש לי, אבל אם היו לי, אז אחרי שהייתי עושה כהמלצתך אזי שוב לא היו לי חברים) אני משתגלת 650 פעם - תודי שזה יותר מהנה! נסי פעם, זה פותח צ'קרות יותר מכל רייקי!

גרב בר

New member
תגלית משמחת: התכנים כאן עומדים בשיני הזמן.

מחמת השעמום עברתי על דף זה הודעה-הודעה וגיליתי שהתכנים נותרו יפים ואקטואליים כברגע היוולדם. לכבוד הוא לי להשתייך לחבורה המייצרת קלאסיקות שהזמן לא יוכל להן. יש משהו יפה בנצח.

מחמאות עצמיות זה נחמד

והרי שנו רבנן אם אין אני לי מילי, ואולם תנו בר מינן יהללך זר ולא פיך. בפרט אם פיך עסוק במתן שירותים מיניים תמורת שתי שקל במטבע חדש והזר מתעקש שהוא אלרגי ללייטקס.

גרב בר

New member
כל זה זה יענו אני?

אני חושבת שאת מחליפה אותי עם מישהי אחרת. אני כבר מזמן לא עושה את זה.עכשיו יש לי פועלות.

למעלה