שלום

shiiran

New member
שלום

אני בת-שירות עכשיו ואני עומדת לסיים את השירות לאומי אחרי שנה וחודשיים אני רציתי לדעת אם אתם חברי הפורום אפילו המנהלים מכירים אנשים כמוני שהתחרטו ועזב בהתחלה? .האם היו להם בעיות להתקבל לעבודה,ללימודים?

M o n a L i s a

New member
היי ../images/Emo13.gif

למה את רוצה לעזוב? או תשקלי לעבור למקום אחר? אם את סגורה על ההחלטה, תדעי שיש עם זה בעייתיות מסויימת, ותמיד ישאלו אותך על כך בראיונות עבודה, בדיוק כמו שתמיד שואלים: למה שירות לאומי ולא שירות רגיל? ישנם מעסיקים שלא רואים בעין יפה שירות של שנה אחת, במיוחד כאלו ששירתו בצבא, אותם מעסיקים גם לא יראו בעין יפה שירות לאומי באופן כללי, למרות שזה לא חוקי. זה לא חד משמעי ותלוי באדם ובמדיניות החברה. מנסיוני, לאחר שאת צוברת נסיון תעסוקתי כבר לא מסתכלים כ"כ אחורה בקורות החיים שלך וזה כבר לא משמעותי.

shiiran

New member
אבל התכוונתי לומר ש...

אם זה הורס כשאני יוצאת אחרי שנה וחודשיים מהשירות? אם זה הורס את החים לצאת אחרי שנה וחודשיים? זה הורס לצאת אחרי שנה וחודשיים שירות את הסיכוי להתקבל לעבודה?

M o n a L i s a

New member
עניתי לך על זה...

כתבתי שישנם מעסיקים שלא מסתכלים על זה בעין יפה וכמעט כולם רוצים לדעת את הסיבה לשירות ה"קצר". אחרי שמוצאים מקום עבודה וממשיכים הלאה, כבר כמעט ולא מסתכלים על זה, אלא על הנסיון התעסוקתי הרלוונטי. דבר נוסף שלא כתבתי הוא בעיה עם מלגות. אם תחליטי ללמוד באוניברסיטה/מכללה, שנה שירות לעומת שנתיים פוגעת בסיכוי לקבל מלגות לימודים.

shiiran

New member
עוד משהו....

האם כל בת שירות לאומי יכולה לעבוד בזמן שירות הלאומי? האם כל בת שירות לאומי יכולה ללמוד בזמן השירות לאומי?

למעלה