רותיתותי22
New member
שלום
שלום
אני קוראת סמויה כאן כבר דיי הרבה זמן... עוד מעט בת 17... בשנה וחצי האחרונה ירדתי כ30 קילו. מ113ק"ג ל85ק"ג... הגובה שלי הוא בערך 1.68... לאחרי הירידה נשארתי עם המון בגדים במידות גדולות, חלקם בקושי עברו שימוש ועודם במצב מעולה... הירידה השמעותית הייתה לאחורנה, ככה שנשארתי כמעט ובלי בגדים לחורף ואני חייבת מלתחה חדשה. אני פותחת את ההודעה הזו בתקווה שהיא תעזור לי קצת לכסות את הנזק שהולך לצאת על בגדים חדשים וכדי שהסריגים הבאמת יפים האלה לא סתם יישבו בארון... בחורף האחרון קניתי 5 סרגים בתמנון.. כולם במידה 4... הם פשוט מדהימים! ובמצב מעולה... 2 מתוכם הם ג'קטים גדולים כאלה מצמר ממש עבה עם 4 כפתורים ענקיים... אחד בצבע שחור ואחד בחום. אחד הוא גולף מצמר ירוק, כמה גוונים של ירוק.. קצת קשה להסביר, אז תראו בתמונה המצורפת
אחד בצבע תכלת-טורקיז (שוב, קשה להסביר, תראו בתמונות) עם כיס מחובר למטה ופתח דיי עמוק, רצוי ללבוש אותו עם גופייה מתחת... ואחד ממש דומה בגיזרה שלו לכחול רק שהוא בפסים בגווני וורוד-בורדו ואינו פתוח... כל אחד מהם עלה לי כ150ש"ח... הייתי שמחה למכור אותם בסביבות ה60-90... חשוב לי להפתר מהם... ואני באמת חושבת שהם יכולים לשמש אחרים בצורה טובה! כ"כ נהנתי מהם בחורף הקודם.. ואם לא היה משתבש לי איזה משהו במוח אחרי הדיאטה שאומר לי שמעכשיו לובשים רק דברים צמודים, הייתי ממשיכה איתם לעוד הרבה שנים... מי שמעוניינת שתפנה אליי במסרים
שבת שלום. ושאלה נוספת, אם לא תהיה הענות פה... מישהי יכולה להמליץ לי לפחות על חנות יד שנייה שאולי תקנה ממני את הבגדים?... רצוי בבאר שבע או ברחובות ות"א-רמתגן.. מיד אצרף תמונות...
שלום