שלום!

שלום!

היי
קוראים לי נויה, ואני חדשה. אבל לפני שאני מציגה את עצמי לגמרי, רציתי לשאול משהו... אני מאוד אוהבת האי, אבל אני גם אוהבת "אבודים". ושמתי לב שהאי הרבה יותר מדי דומה לאבודים. כאילו, סבבה שגיורא לקח השראה מאבודים(סדרה מ-ד-ה-י-מ-ה דרך אגב) אבל זה קצת מוגזם! סדרה צריכה לעמוד בפני עצמה ולא לחקות סדרה אחרת! למי שיש הוט, יודע גם שיש בויאודי את הסרטים הקצרים האלה שמסבירים איך להפעיל דברים במבצר. ומי שרואה אבודים, יודע שבאבודים יש בדיוק סרטים כאלה שמסבירים על דברים שונים באי. זה לא יותר מדי דומה לפי דעתכם..?

RonnnyS

New member
היי נויה../images/Emo13.gif

בתור אחת שראתה את שלוש העונות של "אבודים" ואת "האי" ואת שתיהן לגמרי בפה פעור אני יכולה להגיד לך שכן, יש המון דברים ב"האי" שנלקחו מ"אבודים" אבל אם תשימי לב כל הדברים שנלקחו הם משניים ביותר ולא קשורים כלל לעלילה המרכזית. סירטוני האוריינטציה כמעט ולא תורמים לעלילה והעלילה המרכזית שמציגה את המסעות בזמן והשמדת האסטרואיד כלל לא קשורה ל"אבודים". חוץ מזה דנו בסוגיה הזו לא מעט כשהסידרה התחילה, אני מאמינה שכיף יותר לצפות בה מבלי לחשוב על הדימוי ל"אבודים"
אני רוני בת 15
שתהיה השתלבות נעימה!

נויההXD

New member
שם יפה../images/Emo3.gif וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אממ דומה דומה אבל אין מה לעשות וחוצמזה כבר חפרנו תשכל על הנושא עזבו כמה שזה יהיה דומה לא צריך לדון על זה כל הזמן האי סדרה בפני עצמה והיא סדרה יפה מאדבפני עצמה אממ ברוכה הבאה והשתלבות מהירה כמו שכבר אמרתי שם יפה חח נויה 14 חולון

למעלה