שלום

R o t e m O p

New member
שלום

אחרי אין ספור נסיונות שכנוע הסכמתי סופסוף להתחיל לצפות בסדרה...והתמכרתי... העברתי את השבועיים האחרונים בהורדה וצפיה של כל הסדרה וזה די השפיע עלי, אני לא בטוחה שלטובה... בכל אופן, העונה הראשונה הייתה מדהימה. והעונה השניה התחילה ממש טוב ואז...טוב, בוא נגיד שאני שמחה שהפרק האחרון היה ממש מגניב :) ד"א - (וזה
למי שלא ראה מעבר לפרקים ששודרו בארץ) אחרי פרק 2 כשהזרת של קלייר צומחת מחדש. אז התחלתי לחשוב לעצמי שאם היא יכולה לגדל איבר שלם, אז ההתחדשות שלה כל כך חזקה,שאני בכלל בספק אם היא יכולה למות. אחרי שמגלים שקנסיי ואדם מונרו אם בעצם אותו אדם ושהוא חיי כבר 400 שנה פשוט הייתי שמחה שצדקתי...רק רציתי לחלוק את זה איתכם...שאולי גם אתם תהיו גאים בי...חחח יש לי עוד כל מיני מחשבות לגבי הסדרה, אני מקווה לחלוק אותן איתכם בהמשך...

R o t e m O p

New member
יכולים גם לערוף לה את הראש

אלא אם כן היא תצמיח ראש חדש סביר להניח שהיא תמות. אבל הכוונה שלי הייתה מוות טבעי. אנחנו כבר יודעים שכל סוג של פגיעת טראומה לא משפיע עליה. (לא לאורך זמן לפחות) ואם רוצים להשתמש בדם שלה כדי להציל את ניקי אז זה אומר שהיא גם מחוסנת מכל סוג של מחלה. ואם אדם מונרו שיש לו בדיוק את אותם כוחות כמו של קלייר חי כבר 400 שנה, אז כן, תיראורטית קלייר לא יכולה למות.

RNaon

New member
להיחנק היא לא יכולה ואני אגיד לך גם למה.

למה מתים מחנק? אחרי 6 דקות שלא מגיע חמצן למוח הנזק למוח הוא בלתי הפיך ואז זה גורם לנכויות ולמוות. במקרה של קלייר זה לא משנה כי המוח שלה ירפא את עצמו במילא. כנ"ל לגבי רעב. סה"כ אתה צריך לזכור שזו סדרה בדיונית ולא צריך לחפש אותה על הדקויות של "ומה אם". ומה מפקח על ההתחדשות הזו? האם זה מבנה הגוף? האם זה המוח? ומה אם היא תחטוף מכה בראש ויצא לה כל המוח, אז היא גם תתחדש? תהיה בטוח שלטאה שתדרוך לה על הראש ותחתוך לה לאחר מיכן את הזנב, הזנב לא יתחדש.

Kurosaki

New member
את בהחלט צודקת...

אי אפשר להרוג את קלייר כי כמו שאדם אמר לא הצליחו להרוג אותו ולכן הוא היה כלוא שם כבר כמה עשרות שנים... בגלל שהכח שלהם הוא אותו דבר אז ניתן להסיק בפשטות שאי אפשר להרוג גם את קלייר... הדבר היחיד שלא מתיישב עם התאוריה הזאת (בשונה משאר הדברים שנאמרו בשרשור) זה שסיילאר כנראה (רק כנראה) הצליח להרוג אותה בפרק של העתיד בעונה הראשונה. כמובן שיכול להיות שהוא אכל את המוח שלה שהתרפא ואז היא היחידה שסיילאר השאיר בחיים אחרי שהוא אכל את המוח... (והוא כן אוכל את המוח אין בזה שאלה הרבה כבר אמרו את שהוא אוכל (במפורש אוכל) מוחות)

Cloud Strief

New member
שמע זה בערך נכון...

כמובן שהכל בסדרה הזאת זה השערות כי התסריטאי אוהב להשאיר אותנו עם הרבה שאלות מה שכן הדבר היחידי שכן יודעים זה שסיילר יכול להרוג את קלייר ומכך כניראה גם את אדם מה שהוא לא עושה עם המוחות שלהם זה כניראה מה שמבטל תהשפעה של הכוח שלה וגם בהרבה פעמים בסדרה מדברים על זה שהכוחות באים מהמוח ולכן לדעתי אם תיקח את המוח של קלייר/אדם הם כן ימותו והחברה לא השאירה את אדם בחיים כי הם לא יכולו להרוג אותו כי היה להם שימושים אחרים בו (הדם שלו) אפשר להרוג אותם חלקית כמו שראו עם קלייר והאנס ופיטר וסיילר הם מתים עד שיוציאו את החלק שמפריע מהגוף בספק אם ככה הוא יברח

רוני13

New member
אמ..

הוא הצליח להרוג אותה כי הוא הקפיא אותה לפני-ככה שהמוח לא יכל לעשות כלום.

Woogyman

New member
הדרך היחידה להרוג את קלייר ../images/Emo110.gif

היא לקחת לה את המוח. הכוח שלה מרוכז, כמו כל כוח אחר, במוח - אז אם לוקחים לה את המוח או פוגעים בו (כמו שהיה עם הענף שנכנס לה לראש) היא לא יכולה לרפא את עצמה. אם זאת פגיעה קטנה ומוציאים את העצם הזר מהראש שלה (שוב, כמו עם הענף) אז זה מתרפא. אבל אם נגיד סיילר יוציא לה לגמרי את המוח, היא לא תרפא את עצמה.

MnsuR

New member
אם נזכר בפרק של חמישה שנים בעתיד ...

סיילור כן הרג את קלייר ... אז קלייר כן יכולה למות ... ולפי השיטה המוח שלה נאכל ... כי כוחו המקורי של סיילור הוא איתור הטעות - השעון שלא תקתק טוב - בידו שלא האבא סורש ...

wrong turn

New member
יש עוד דרך שכולכם שכחתם ממנה

בוב יכול להפוך את קלייר לזהב ככה אמנם היא לא מתה אבל היא משותקת.... אז תיאורתית אםהכוח של בוב פועל גם על בני אדם, הוא יכול להרוג\לנטרל\לשתק את קלייר.

AgeGen

New member
לא מסכים..

יש הרבה סיפורי פנטזיה שקוסם הופך מישהו לאבן או משהו כזה והוא חוזר כשמישהו מפעיל עליו כוחות ריפוי. בגלל שהוא רק יהפוך את המוח שלה לזהב, לא אומר שהוא יפסיק לפעול

קרניjack

New member
גם לי היה מרתון שבועיים וזה דבר

כל כך מטורף, ממכר וכייפי שיש! ב4 הפרקים הראשונים של הסידרה הפה שלי נותר פעור.

R o t e m O p

New member
חח...בדיוק!

אבל אני חייבת להודות שזה ממש לא בריא. זה כמו מנת יתר... עכשיו שאני אשכרה צריכה לחכות שבוע לפרק הבא, אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי :)

MnsuR

New member
אני יותר טוב ... 4 ימים ... חחחח

גם אבודים עבר כך .... בנוגע לנמלטים - שתי העונות תוך 7 ימים

למעלה