שלום =]

hadarzi

New member
שלום =]

שלום קוראים לי הדר אני עוד מעט כבר בת 18.. פעם הייתי חולת המורדים ולפני כמה זמן ביומולדת 18 של חברה שלי מצאנו דיסק של המורדים ועשינו עם זה דיסקו והכל אז היה בא לי קצת לראות באמת מה קורה ומה חדש איתם.. אם תוכלו להגיד לי כזה מי מופיע באיזה סדרה ומידע כללי שיש לכם עליהם זה יעשה לי את השבוע!! חחח יש לי ולחברות שלי בשבוע האחרון -מהיומולדת- איזה קטע איתם חח חזרנו לעבר בערך.. קיצר תודה למי שיביא לי אפילו תפיסת מידע הכי קטנה חח..ממש בא לי לדעת מה קורה איתם היום! -לפי מה שקראתי בפורום הבנתי שקמילה ופליפה חברים ?!!??!?!-

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifכנסי../images/Emo13.gif

קמילה ופליפה שיחקו ביחד בטלנובלה son de fierro שעומדת לצאת בויוה. היו שמועות שהם חברים אבל הם הכחישו ואני חושבת שיש לפליפה עכשיו חברה[אבל אין לי מושג מי זאת] בנחה שיחק באיזה סרט[יש כמה תמונות מתוכו בפורום..חפשי פה בדפים] והוא גם הולך לשחק בסדרה[שגם את שמה אני לא יודעת><]. לגבי לואיסנה, יש עדכונים בכל עמודי הפורום
אה וגם הלהקה[שעכשיו כוללת רק את בנחה, פלי וקמי] ממשיכה להופיע בספרד והם אמורים להוציא גם דיסק חדש שיכלול כמה שירים חדשים וכמה שכבר מוכרים לנו... ושאר השחקנים גם התפזרו להם בכל מיני סדרות... תמונה מספרד

bזוהר

New member
אז erreway עדיין פועלים?עדיין קוראים להם

erreway?ולמה לואיסנה כבר לא בלהקה?וממתי זה?

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifכן

אבל לא כמו פעם..הם מופיעים רק בספרד בינתיים והשם של הלהקה נשאר erreway... לואיסנה לא בלהקה כי כשביקשו ממנה לבוא לסיבוב הופעות בספרד היא לא הסכימה אז יש סכסוך עכשיו בינה לבין יאיר דורי>< והסיבוב הופעות הראשון בספרד היה בסוף 2006 והיה עוד אחד לפני כמה חודשים...

bזוהר

New member
כן מחיפוש קצר

ראיתי שהם אומרים שהיא לא הסכימה והיא אומרת שלא הזמינו אותה...מוזר:/ אוף שיבואו לישראל:(

hadarzi

New member
ואי תודההה

עשית אותי מאושרת!!!! אבל באסה עם לואיסנה..דווקא חשבתי שבגלל שהיא הכי צעירה אז היא הכי כזה תשאר איתם ואם הם "יתאחדו" אז היא תיהיה איתם.. ידוע לכם מתי הדיסק החדש אמור לצאת!? חח בא לי שהם יצלמו עונה חדשה למורדים או משו כזה כולם ביחד.. יהיה כתוב בפורום מה התאריך שהסדרה תתחיל בויוה ושעות? (של פליפה וקמילה?) בנחמין ולואיסנה לא הופיעו גם ביחד באיזה טלנובלה?! -נראה לי שראיתי לזה פרסומת בהוט VOD.. פעם מממממש אהבתי את פליפה..הוא נראה מוזר עם שיער ארוך וזקן =\

bזוהר

New member
כן לו ובנחה שיחקו ביחד ב"אלמה פיראטה"

למה דווקא פליפה חמוד עם שיער ארוך וזקן :) והלוואייייייי שהיו עושים עוד עונה אם אותם השחקנים מפעם...זה בטח בחיים לא יקרה:(

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifבכיף ו..

אני לא יודעת מתי הדיסק החדש יצא אבל הסדרה של פליפה וקמילה תתחיל ב-14.11 בשעה 20:00

Ortal D

New member
היא תתחיל בחמישי 15.11 ב8

בדקתי במדריך... יום רביעי יש עוד את "רק אתה" , רק בחמישי תתחיל הסדרה.

hadarzi

New member
איזה יופייי

כמה סדרות באות לארץ פתאום אמאא.. חח תודה רבה כולם!!! =]

rotemikig

New member
נצל"ש

יש לי שאלה, למישהו מכם יש תמונות של התלבושות האחידות? רתם

למעלה