שלום

Future Tal

New member
שלום

אני כבר זמן רב מתאמנת על חלומות צלולים..היו לי כמה חלומות צלולים שנמשכו זמן מאוד קצר. לכן החלטתי להתחיל לרשום חלומות מכיוון שאני יודעת שזה אמור לעזור לשיפור הצלילות זמן החלום והזיכרון שלו. אז עכשיו אני זוכרת 4 חלומות בלילה מאוד קצרים ולא צלולים-_-...יש למישהו עצה בישבילי בבקשה? זה מייאש לכתוב 4 חלומות משעממים כל בוקר...

amit469

New member
הנה :

טוב אני לא מומחה , אז בטח יתקנו אותי . אבל הנה הדבר הבסיסי שאת - חייבת - לעשות . לעשות בדיקות מציאות !!! אני אישית ממליץ לך לעשות כל פעם שאת נכנסת לדלת כלשהי או שער ( מה שכולל את - בצפר/בניין/חדר/בית וכ"ו וכ"ו , כמעט כל דבר . או שתעשי את הבדיקות מציאות כל פעם שאת שותה , ובסופו של דבר ליילה אחד ללכת לישון (לא מתה מצמא) אבל רוצה לשתות. את באמצע הליילה תחלמי שאת הולכת לשתות (תדמייני את זה לפני שאת נרדמת) וזה יגיע בחלום ותעשי בדיקת מציאות. תזכרי שהתמדה בסופו של דבר תביא אותך לרמה הגבוהה ביותר , פשוט תמשיכי , ותאמיני בעצמך , בסופו של דבר זה יגיע . יום טוב , ואם אני טועה תתקנו אותי

Future Tal

New member
טוב אני אנסה

כבר היה לי חלום שהלכתי לישון צמאה וחלמתי שאני שותה כל הזמן אז זה לא תהיה בעיה. אני העשה בדיקות מציאות^^ מקווה שזה יעזור..תרגישו חופשיים לתת עוד עצות כן?

silverhawk

New member
שיטת השתיה היא יעילה מאוד

אבל רק נקודה לגבי יומן החלומות - חשוב מאוד שתערכי אותו, לפחות בתקופה הראשונה (ואני נוטה גם להאמין שתוך זמן קצר תלמדי לדעת שהחלומות שלך מעניינים הרבה יותר ממה שחשבת...
.

למעלה