שלום

Future Tal

New member
שלום

רציתי לדעת מנסיון של אנשים שחווים חלומות צלולים. מה החלום הכי ארוך שהיה לכם? חלומות יכולים להיות ארוכים ולא לראות כאילו נגמרים ברגע? עם כן איך לומדים להאריך חלומות? אני חולמת חלומות צלולים אבל מאוד קצרים..מישהו יכול להמליץ לי משהו? תודה.

silverhawk

New member
הזמן בחלום הוא סובייקטיבי ולא אובייקטיבי

כלומר, חלום של דקה יכול להראות כשעות ב'זמן חלום'. אישית חוויתי חלום שנראה כמתמשך על פני כמעט יום שלם, כאשר הזמן האמיתי שלו לא היה יותר מכמה דקות. איך להאריך חלומות? קודם כל - בדיקות מציאות והשיטות להגברת הצלילות. הם יימנעו ממך להתעורר וישפרו את החלום הצלול. מעבר לזה, רעיון שעלה לי עכשיו להארכת תחושת הזמן, נסי 'לקפוץ קדימה' בזמן. כלומר, דמייני את עצמך כמה שעות קדימה, ותני למוח להשלים את הפרטים. ההערכה שלי שהוא עשוי ליצור לך זכרונות פיקטיביים שבמבט לאחור לאחר ההתעוררות ייראו אמיתיים. יהיה באמת מעניין לנסות את זה.

Roy1232

New member
אני חשבתי דווקא לבנות את זה כחפץ

שיאט את מהלך זמן החלום. נגיד, לזמן שעון שבעזרתו נקבע כמה זמן נשאר לחלום, ולהזיז אותו אחורה עם כפתור בכל פעם שנראה שזה הסוף.

Future Tal

New member
אבל

בחלום יכול להראות שעובר יום שלם אבל שזה ירגיש כמו חמש דקות..שהחלקים יעברו מהר..הייתה לך תחושה שעבר ממש יום שלם? או שזה רק נראה ככה..בחלום לא במציאות..המציאות אני יודעת שזה יכול להיות דקה.

silverhawk

New member
אני מניח שהתייחסת אלי?

אז אכן כן, התחושה הייתה של יום שלם. זה אחד הדברים היפים בעולם החלומות.

למעלה