שלום

שלום

אם כתב היד לא ברור: שלום, שמי דוד. היום קיבלתי במתנה לוח גראפי שבעזרתו אני כותב שורות אלו באופן דיגיטלי. הדבר הראשון שחשבתי עליו כשהלוח סוף סוף הגיע היה להעלות מכתב קצר לפורום הזה, כדי לקבל פידבק על כתב היד שלי. נו, אז מה אתם אומרים?

למה אף אחד לא עונה לי?

אני חדש בדברים האלה, אני צריך לצרף מידע נוסף כלשה כמו תאריך לידה או משהו דומה?

riki t

New member
היי דוד, תתחדש על המתנה.

הכתב שלך עתיר תופעות מרתקות ודווקא אותי אישית מאוד מעניין לנסות לנתח אותו, הבעיה היא שזה לא בא לי בזמן הכי אידיאלי ואני מניחה שבשבוע הבא כן אוכל למצוא את הזמן הנכון בכדי להתעמק בו (אם תהיה לך הסבלנות להמתין), אבל אני גם חושבת שמה שכתבת ואיך שכתבת זה (באופן דיגיטלי על הלוח הגראפי) זה לא מספיק טוב/משקף וע"כ אני מציעה שתכתוב במקביל ולצורך השוואה טקסט חדש באופן רגיל עם עט כדורי, תנסה למלא את הדף ככל שתוכל וסרוק אותו אלינו, אני מבטיחה כן להגיע אליך בסוף...רק קצת סבלנות ותישאר בסביבה בשבוע הקרוב, ואל תשכח לציין גם גיל, שיהיה בהצלחה.

תודה ריקי.

הבעיה היא שאין לי סורק, ואין לי גישה נוחה לסורק. בגלל זה לא העלתי את כתב ידי עד כה לפורום. בכל אופן, למה שזה שווה - הכתב שלי נראה ממש ככה. למעשה, הלוח הגראפי מדמה עט כדורי במכוון. כלומר, ככל שהלחץ שאני מפעיל על הלוח גדול יותר, ככה הקו המצויר עבה יותר, ממש כמו בעט כדורי. אני מצטער שאני לא יכול להעלות דף סרוק, אבל אשמח אם תנתחי את כתב ידי למרות זאת. אני בן 21, אגב. ואין לי בעיה לחכות.

riki t

New member
אז תנסה לכתוב כמו שביקשתי

ולצלם במצלמה דיגיטלית אבל באכות טובה ולסרוק לכאן, אני חייבת להשוות בכדי להיות רגועה כי ממש לא רוצה להטעות אותך.

riki t

New member
ולסרוק= התכוונתי ולהעביר את הקובץ לכאן

ואגב, אתה תהיה כנראה גם האדם הראשון שיסייע לי ולחלק מאיתנו לקבל החלטה לגבי אמינות/אי-אמינות של כתב שהועבר באמצעות לוח גראפי, אז יש לך אתגר עכשיו וקח את הזמן בכייף.

../images/Emo10.gif

אין לי מצלמה דיגיטלית. אשמח בכל זאת לשמוע מה יש לך לומר. אני פשוט אקח בחשבון שיתכן וניתוח אינו מדויק. תודה רבה מראש.

riki t

New member
לא, זה לא יילך.

ניתוח גרפולוגי זה לא משחק, אני לא מוכנה להמר ולהטעות אותך וגם לא מוכנה להשקיע מאמצים ולהתעמק בטקסט שלא הועבר כהלכה. כפי שהבטחתי - אני אסייע לך גם אם ייקח לך חודשיים למצוא את הדרך להעביר לכאן טקסט סרוק וכנדרש (עט כדורי, מילוי הדף), מצטערת ואל תתעצב, כי בסוף תראה שאם תעשה זאת אז זה מאוד ישתלם לך.

למעלה