שלום

linakog

New member
שלום

עברתי על בעיות של אחרים . והשאלה שלי האים זה שבבות או בעיה שצריך לטפל? ילד בן 7 לא יכול להימצא לבד הוא חייב שהיה משהוא על ידו . הוא תמיד עושה ראש תמיד שומעת את הכל שלו כאשר הוא משחק עם חברים . בזמן אחרון שאתמול חזר פעם שניה על עצמו פתאום באמצע שעור היה לו לא מעניין אז הוא היתחיל להיות קוף. פעם אחת בשעור אניגלית עלה לשולחן באמצע שעור ועשה קוף פעם שניה אתמול בחוג ספורט . מה אתם חושבים זה שבבות או בעיה שצריך לטפל? תודה

פלגיה

New member
כתבת כמה בעיות

1. הוא צריך תמיד מישהו לידו. יש ילדים כאלה. 2. תמיד עושה רעש, צועק כשהוא עם חברים. בדקת פעם אם הוא שומע טוב? יכול להיות שזה מה שגורם לו לצעוק. 3. התנהגות שובבה בזמן שיעור. הכי חמור זה 3, כי בכך הוא מפריע לאחרים. האם המורים הענישו אותו על ההתנהגות הזאת?

linakog

New member
בעיה 3

הכי מפריע לי בעיה 3 היום הוא בענש ולא יוצא לשחק בחוץ זה עונש חמור בשבלו אז הוא מרכיז אותי לא עושה שעורים כותב בכוונה לא טוב ואומר הנה אמרתי לך שאני לא יודע. המורים רק כתבו במחברת קשר לדבר איתו על היתנהגות פעם ראשונה דיברנו איתו בלי עונש נראה מה היה אחרי עונש

פלגיה

New member
אבל זה לא עוזר

את לא יכולה להעניש אותו בבית על מה שהיה בכיתה. זה מפספס הרבה מהעונש. צריך לדבר עם המורים, להגיד שהם צריכים להעיר לו בכיתה, כי את לא בכיתה, ואת לא יכולה לשנות את ההתנהגות שלו מרחוק. אם הוא לא מכין שיעורים - זה לא צריך להרגיז אותך. זה השיעורים שלו, וזאת הבעיה שלו. לפעמים צריך לעזור לו, אבל לא צריך להתרגז אם הוא כותב שגיאות בכוונה.

linakog

New member
זה עזר

תודה זה עזר היום קיבל יפה מאד פעם ראשונה על כתיבה מסודרת ובקש סליחה ממורה על היתנהגות שלו שוב תודה

חדשה1111

New member
לי זה נשמע שהוא מחפש תשומת לב

ילד בן 7 הוא עדיין קטן וזכותו להמשיך לדרוש עוד תשומת לב, יש ילדים שדורשים יותר, אבל לא בכיתה, לא על חשבון השיעור ובטח לא על השולחן. אם את מרגישה שקשה לך להעביר לו מסרים, אפשר להשתמש בגוף שלישי, אולי היועצת בבית ספר יכולה לדבר איתו ( זה חלק מתפקידה), או אם יש מישהו במשפחה שיכול להשים על זה דגש יחד איתו בצורה בוגרת. אני לא רואה שיש כאן מקום לעונשים, אני חושבת שיחות איתו בכל מיני הזדמנויות יכולו יותר לעזור, אולי יש משהו שמפריע לו שמציק לו .שרוצה שיהיה אחרת, אולי חסר לו משהו.

למעלה