שלום...

רעותוש02

New member
שלום...

קוראים לי רעות... יש לי רק שירים מעוטים של מארון 5[רק איזה 6 משהו כזה] ולא ידעתי שיש פורום עד שירד לי האסימון...חחח אז....מקוה להתקבל בברכה.... חחח [ועם מישהו יכול לשלוח לי שירים...אני אשמח!]

SuperKeren

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום ואנחנו שמחים סוף סוף גילית עלינו
לי קוראים קרן ואני בקרוב בת 19, מחולון. הייתי ממליצה לך לרכוש את האלבומים של הלהקה בשביל להנות מהם מבחינה טוטאלית (ומפרנסת
)! אילו שירים כבר יש לך? ומתי שמעת אותם לראשונה?

רעותוש02

New member
אה..יש לי..

וואיק אפ קול ,מייקס מי וואנדר, סנדי מורנינג,ועוד כמה בודדים... ושמעתי אותם לראשונה[חחח] שזיפזפתי בין ערוצים והיתה תוכנית טוק שואו או אמרין איידול והראו אותם ואחר כך בMTV[הפעם היחידה שראיתי אמ טי וי] והיה את הקליפ שלהם...
ו...כמה עולים האלבומים בארץ?וכמה יש להם?

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif אז ככה:)

יש להם שני אלבומים ושני דיסקים של הופעה חייה (שאחד מהם הוא דיוידי+אודיו) songs about jane - האלבום הראשון שיצא ללהקה, כולל את השירים This Love, She Will Be Loved, Sunday Morning וכו'. הוא עולה ,לפי הפעם האחרונה שראיתי, 69 ש"ח בטוואר. 22.1 אקוסטי - הופעה אקוסטית לחלק מהשירים מהאלבום הראשון. מדהים לדעתי
. הוא עלה לי לפני 4 שנים 50 ש"ח. הדיוידי Fraiday the 13 - הופעה חייה של כל השירים מהאלבום הראשון ועוד תוספות של שיר חדש ועוד קאבר. בנוסף יש ראיונות עם הלקה ודברים מגניבים כאלה:) עולה 100 ש"ח בטאוור ובצליל. It Won't Be Soon Befor It Long - האלבום החדש שלהם, כולל בתוכו Makes Me Wonder, Wake Up Call Wont Go Home Without You וכו'. עלה לי 60 ש"ח בטוואר. מומלץ ביותר

MeItOsH

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני מיתר..בת 15 מנצרת עילית תתחילי לשמוע עוד שירים..הם קליטים..וחודרים מהר מאוד למוח..עד שאי אפשר לשכוח אותם...
בהצלחה@!

למעלה