שלום.....

ללה99

New member
שלום.....

אני בת 30, אני נשואה ויש לי ילדים כל חיי יצאתי עם גברים ועניינו אותי גברים, אני בזוגיות הנוכחית 10 שנים.... בשנה האחרונה הייתה לי מין פנטזיה של חוויה מינית עם אישה אבל לא ממש התעמקתי בזה לא דיברתי על זה את בעלי דווקא כן שיתפתי במחשבות והוא בן אדם מאוד זורם כך שלא נשמעתי לו מוזרה.... בכל אופן הכרתי ידידה של חבר שהתברר לי שהיא דו מינית, עוד לפני שידעתי את העובדה הזו כבר הספקתי להתחבר אליה כי היא מקסימה ומצחיקה וכיפית, בתור חברה.... בכל מקרה היא נישקה אותי....היה כיף ונעים והאמת שאני מוצאת את עצמי נמשכת אליה היא מוצאת חן בעיניי חיצונית אבל בעיקר האישיות שלה.... בעלי יודע, ולא מביע התנגדות....לא יודעת, חדש לי, מוזר לי.....

ללה99

New member
ממכר.....אני מתארת לעצמי...

בעלי אומר שרק אישה יודעת לענג אישה כמו שצריך..... האמת, שאני די זורמת, למרות שאני חייבת להודות שהייתי קצת נבוכה מהנשיקה אבל זרמתי.... זה חדש לי, ואני מרגישה קצת מצחיק כאילו אני לא יודעת מה עושים, אני צריכה שהיא תוביל אותי....ואני יותר מבוגרת ממנה... יש לי נסיון בחיים, אני לא ילדה...אבל הנסיון שלי הוא עם המין השני...

לאןלאן

New member
בסדר

הייתי במצבך לפני כשנה כשנחשפתי לעולם הזה... לפני כן הייתי רק עם גברים.. גם היום אגב, לא מוותרת עליהם. הייתי מלאת חששות והיסוסים... זה בהחלט תחושה מאוז מוזרה בפעם הראשונה, אם כי מרגשת, מסקרנת ומעניינת. וגם לי לא היה כל נסיון בתחום... וגם כיום אין לי יותר מדי.. וכן גם אני הייתי עם צעירה ממני שהובילה את העניינים לא רע בכלל (גם אני כבר לא ילדה, לצערי). אז אין בעיה - שהיא תוביל ... אני בטוחה שהיא תשמח לעשות את העבודה... את רק צריכה לזרום איתה ולראות אם זה עושה לך טוב... בהצלחה!

a n a t i 3 3

New member
נחמד ומסוכן../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif

זה מאוד דומה לסיפור שעברתי, רק שאני מצאתי את עצמי גרושה + שנים! (נכון להיום... לא מתלוננת
)

a n a t i 3 3

New member
התגרשתי בגלל בעל שנורא פירגן

לעניין"הבחורה" (כמו כל גבר מצוי), אבל עניין המשולש מסתדר נורא טוב בפינטוזים ובחלומות... פחות בישום.

ללה99

New member
אני מודעת להכל....

באופן כללי אני יודעת שאי אפשר לצפות מה יקרה בעתיד אבל אני מכירה את עצמי ואני לא רואה את עצמי מתאהבת בבחורה, אני יכולה לאהוב ולהיות חברה, לבלות ולהנות, אבל אני לא חושבת שאני בנויה למערכת יחסים רומנטית עם אישה, לא שחלילה יש לי בעיה עם נשים שאוהבות נשים אני מאמינה שמה שקורה אצלי זה הריגוש מדבר חדש ושונה בחיים שלי, ואני טיפוס שזקוק לשינויים וריגושיםכל הזמן.... בכל אופן אני רוצה להנות ולכן אני זורמת.... ואתן....תמשיכו לאהוב ולהנות.....

זה עלול למכר...

גם אני הכרתי מישהי והיה לי חיבור נפלא איתה... ואז... התאהבתי... היתה בינינו אהבה שכמותה לא חויתי בחיי... עד שבת הזוג הקודמת שלה חזרה לתמונה... הכאב אותו אני חווה קשה מנשוא! הזהרי... אהבת אישה היא מופלאה! זה הדבר הטוב ביותר שקרה לי בחיים!

למעלה