שלום...

lululemon

New member
שלום...

יש לי שאלה ויכול להיות שהיא תשמע מוזר... אבל יש לבת דודה שלי בחול בת מצווה והיא מאוד מאוד אוהבת את שרית חדד אז... חשבתי לעשות לה הפתעה ולצלם את שרית מקדישה לה ברכה ליומולדת... הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה? אני מאמינה שצריך קשרים וכאלה - אבל לי אין! אולי אתם מכירים מישהו שיש לו קשרים או איך שהוא ליצור קשר איתה או אפילו עם האמרגן שלה- למרות שזה די הזוי.. אבל אולי =) זה נורא חשוב לי ואני מקווה שתעזרו לי=) תודה תודה תודה תודה!!!!

lululemon

New member
היא נמצאת שם כל הזמן?

אתם חושבים שהיא תסכים לעשות את זה?

Music4Life

New member
כנס בבקשה -

דבר ראשון, שרית לא נמצאת שם כל הזמן, היא נמצאת שם מתי שהיא צריכה לישיבות או לפעמים היא שם ללא סיבה מיוחדת אבל אי אפשר לנבא מתי. אתה פשוט יכול ליצור קשר עם האמרגן שלה, אבי גואטה, ולשאול אותו. אני מקווה שהוא יסכים לעזור לך. קח בחשבון שיש להם לו"ז מאד צפוף והם על סף טיסה לחו"ל...כך שאם תקבל תשובה שלילית אל תתאכזב, קח הכל בערבון מוגבל. ואת הטלפון של גואטה [סלולרי/של המשרד] אתה בקלות יכול למצא על כל דיסק ודיסק של שרית.

gilad music

New member
כמו שניבה אמרה

שרית הולכת לישהות המון המון זמן בארה"ב לטובת קידום קריירה בחו"ל אז כדיי שתיזדרז להזמין את ההופעה

יצירת-קשר:

בס"ד "אבי גואטה הפקות בע"מ" טל' (משרד): 03-5370377 נייד: 050-5217633 למשלוח מכתב: שרית חדד, לבנדה 18, תל-אביב שעות-עבודה: א'-ה', 10:00-18:00 ערבי-חג: 10:00-14:00

למעלה