שלום :)

A m b a G a l

New member
שלום :)

קראתי קצת בפורום.. ונראה כאילו הרוב מארה"ב או קנדה, יש פה כאלו שהם מהודו? ההורים שלי זרקו עליי 'עוברים'.. וזה עדיין בהתחלה והכל, אבל זה הלחיץ אותי נורא.. משיטוטים בגוגל המדינה בעלת רוב מוסלמי, ו40% אנאלפבתים ומדברים שם אורדו הוא משהו כזה
מישהו יכול להרגיע אותי?
ענבל.

kit k@t

New member
הודו?!

זה באמת שונה... אם הם עוברים בגלל עבודה אז אני מניחה שאת ממש ממש לא תראי את הודו של האנשים העניים ברחובות. אנשים עם כסף גרים טוב בכל מקום... עכשיו, אם הם סתם עוברים כי הם עוברים את משבר גיל העמידה אז אני בטוחה שזו תהיה חוויה מדהימה לכולם, רק לשמור על ראש פתוח. קאט

Emc2

New member
אורדו? רוב מוסלמי? בטוחה שלא בדקת את פקיסטן?

A m b a G a l

New member
כן.. הודו..

בעיקרון זה למטרות עבודה, ובדקתי על אנדרה פראדש שהיא מדינה בתוך הודו.. שלשם אנחנו אמורים לעבור "בירתה והעיר הגדולה במדינה היא הידראבאד (Hyderabad). זוהי מדינה בעלת רוב הינדי משמעותי אבל בירתה היא עיר בעלת רוב מוסלמי. כ-40% מהמבוגרים במדינה הם אנאלפבתים אולם יש בה תעשיית הי-טק מפותחת." בשפות רשמיות היה כתוב טלוגו ואורדו. אני מניחה שנגור באזור טיפה יותר מפותח ובכל זאת, זה עדיין מפחיד נורא..

בטח שזה מפחיד!

כל הדברים החדשים מפחידים נורא
אין סיבה להילחץ. אני הולך לשתף אותך בסוד. הסוד הזה הוא המפתח לחיים טובים. ראית אנשים עם חולצות, או צמידים, שכתוב עליהם what would jesus do? הכוונה היתה what would jonathan do אבל הם חשבו שקוראים לי ישו... הסוד הוא... יהיה בסדר. התשובה לשאלה היא "זה לא משנה.. סתם דיטיילז..." נכון שעזרתי?

למעלה