שלום!!!!!

לולה2007

New member
שלום!!!!!

אז אני מקווה שאפחד לא הולך להתעצבן יותר מדי שפתחתי שרשור נפרד (באמת אנשים כדי להרגיע עם העצבים על השרשורים.. יש אנשים כמוני שלא מבינים כלום במחשבים אבל בכל זאת מתעקשים להיות בפורום
) טוב.. אז בכל מקרה אני סוג של חדשה.. כלומר הייתי לפני הרבה הרבה זמן ואז מחשבי נלקח ממני ועכשיו כשהוא שב לחיקי אני מאושרת להצטרף חזרה... אה! ואגב.. אני הילה בת 17 תל אביבית בנשמה .... המשך ערב מקסים לכולם!!!

dina101

New member
ברוכה הבאה מותק

אבל ניראלי שבכ"ז היה עדיף אם היית משרשרת לאחד האופים פה >< בכ"מ ,אם את צריכה עזרה בלשרשר ,את יכולה לפנות אליי או לכל אחד אחר,ואני בטוחה שישמחו לעזור. ושוב ,ברוכה הבאה

סינטטית

New member
לא נכון

אם מישהו מציג את עצמו הוא יכול לפתוח שרשור חדש. אנחנו לא עד כדי כך מעצבנים

McRafush

New member
הולה הילה! (נו הייתי חייב ../images/Emo122.gif )

ברוכה הבאה, והשתלבות נעימה
נ.ב. ת"א שליטע

niro levi

New member
../images/Emo216.gifברוכה הבאה../images/Emo13.gif

השתלבות נעימה ומהירה.. ללמוד את חוקי הפורום.. אם את צריכה עזרה רק תבקשי ותשאלי..אנחנו לא נושכים.. ועוד הילה? אחותי תשמע את זה תתאבד..חח

XxXSynergitXxX

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

ת"א
*______________* . אהבת חיי העיר הזאת!
. אני אורפז, 13
, מהקריות .

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני נועה..
תהני..

Lior Maman

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני ליאור, בת 15 מיקנעם [ |:
] השתלבות נעימה

דורה17

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

עוד הילה לאוסף חחח השתלבות נעימה
ואנחנו לא תוקפים כל אחד.. אולי נתקלת בהערות שלנו לליהי.. היא פשוט מקרה מיוחד.. בדרך כלל אנחנו נחמדים, אם יש לך שאלות לגבי שרשורים וזה את מוזמנת תמיד לשאול [אותי את אור או כל אחד מאיתנו, נשמח לענות] פשוט כשאת מסבירה לבנאדם משו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב וזה עדיין לא נקלט לו... אז זה כבר מעצבן.. לילה טוב שיהיה

לולה2007

New member
אחלה !

אז הנה אני מנצלת את העזרה שהוצעה לי ואשמח אם תעשו לי תדריך קצר...חח.. שאני אהיה בעניינים...

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifבקשת...

אז בבקשה
אם יש בעיות את יכולה לשאול או לפנות אלי במסרים..

דורה17

New member
שלחתי לך מסר עם הסבר פחות או יותר..

והתמונה שזוהר שמה זאת התמונה שחיפשתי אם יהיו לך שאלות אז את מוזמנת לשאול

למעלה