שלום

DarkMind

New member
שלום

לפני שבוע הייתי במשביר, הייתי עם אחותי באיזור הצעצועים ופתאום ראיתי שם את פינת הפאזלים. פתאום נפל עלי שגעון (בד"כ אני לא כ"כ ספונטני) והחלטתי שאני צריך פאזל כדי להרגיש פרודוקטיבי בזמן זה של החיים. חזרתי הביתה, התעניינתי טיפה ועוד באותו יום הזמנתי אחד מאתר הפאזלים. זה "הנמר הדוהר" ב500 חלקים. כמות צנועה... אבל אחרי פאזל ילדים של 50 חלקים שהתאמנתי עליו בבית נזכרתי שגם פאזל מצוייר זה לא דבר פשוט, ובטח שלא פאזל שכולו כמעט רק 3 צבעים... אז בקיצור... בהצלחה לי, נראה איזה PUSH אפשר לתת ביום כיפור וכמה האלה נמשיך. שאלה קטנה... "קרטון ביצוע" זה בסך הכל פלטת קרטון גריל? באופיס דיפו יהיה דבר כזה?

jocie1

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif התחלה מקסימה...

פאזל מאוד יפה. תתחדש. לגבי קרטון הביצוע, ניתן להשיג בכל חנות של ציוד לביה"ס וחנות ליצירה. מגיע בעובי של 5ממ 10ממ הגדלים הם סטנדרטים 70X100 מספיק לפאזל עד 3000 חלקים. אפשר להשתמש גם בקרטון רגיל אם יש לך
גדול מספיק של טלוויזיה או מכשיר חשמלי אחר. חשוב שלא יהיו בו חלקים מתקפלים. ישנה נטיה של החלקים לזוז ביתר קלות על הקרטון הרגיל. הקרטון ביצוע הוא קל מבחינת המשקל החלקים נשארים יציבים ולא מטיילים. בהצלחה

רק תיקון קטן

(ברשותך ג'וסי) - קרטון ביצוע יספיק לך לפאזלים של עד 2000 חלקים, וגם זה רק של חלק מהחברות. רוונס. למשל עושים את ה-2000 שלהם בגודל 98X75 ואז הוא כבר גולש החוצה מהקרטון. אחלה.

jocie1

New member
היי, בסדר גמור, מוכנה תמיד ללמוד מאחרים.

בונה על הרכבת הפאזלים לשיפור יכולת הזכרון, וכישורי קשב והריכוז. המשך הרכבה נעימה לכולם

למעלה