שלום

שלום

אני לא ממליץ על בתי חרושת.... יש הרבה בתי ספר קטנים ....או ששווה לשלם עבור לימוד מסחר אישי... ברוקר טוב זה להמונים....ההמונים הם אלה שמפסידים את כספם. ויש לזה סיבה. שנה טובה.

זה תלוי איפה אתה גר...

בעיקרון הייתי ממליץ על אימון אישי. ואם לא...אז ..בעקרון אתה צריך לראות שיש יחס חניכה טוב.. באזור המרכז : יש את פסגות ברחובות .... psagot.org ויש את המכללה החדשה בראשון.... "המכללה למסחר"... tradingcollege.co.il אם אתה הולך על מניות אני ממליץ על הראשון...לגבי מט"ח ... אני ממליץ על השני.. נראה לי שאלו האתרים. הקורסים זה רק תחילתה של הדרך...אל תלך למקומות שיבטיחו לך כי אתה יכול לעסוק בזה כמקצוע אחרי הקורס...לא כי זה לא אפשרי... זה בהחלט אפשרי... אך ..לא קיים גוף מסחרי בארץ בעל רמת לימוד כה גבוהה בתחום. בנוסף לכך שהדברים חייבים לשקוע.... כמו שאתה מחליט לפתוח מוסך... קורס קצר לא יגרום לך לדעת להצליח כבעל מוסך.... זה שונה אך מאוד דומה...מסחר רציני זה כמו עסק.. חג שמח

אני ממש לא יודע מי את.... ולמה את מזלזלת ככה.

אני חייב להגיב על כך.... בניגוד למרבית הפורום שהפך לפרסומת פה.אחת גדולה... אלו באמת המלצות כנות ואמיתיות... אני למדתי דרך בקורס של סקסו ודרך האינטרנט וקבוצות לימוד אינטרנטיות בחו"ל...הלוואי והייתי שומע עליהם לפני... אבל תעשו מה שבא לכם.... תלכו תתרשמו... רק על תיפלו בפח כמוני...הלכתי בזמנו להתרשמות..וההרצאה היתה מצויינת, לכל אחד היה מחשב אישי לתרגול ולא היו הרבה משתתפים. לאחר שנרשמתי ... הוכנסו לכיתות קטנות עם לוח ..כל 2 שיעורים החליפו לנו מרצים והרמה היתה ירודה.... במחשבה שנייה.....אם אתם באמרת רוצים לקבל הזדמנות כדי להצליח.... לכו על אימון 1 על 1. אולי גם על ההמלצה הזאת יש אנשים חושבים שזה לא אמין...... איייי יא יייאייי חג שמח.. זה מה שחשוב

שקרן שקדן

איזה פרסומת הבאת מבסוט ? מה אתה משקר על ברוקר טוב ? זה שלהמון כמוך נתנו להכנס להרצאת מבוא חינם לא אומר שברוקר טוב זה להמונים במכללת ברוקר טוב בקורס המט''ח מלמדים שני אנשים מבריקים הסיפורים שאתה מספר מוכרים גם לי ממקומות אחרים ......... ומזלך שיום כיפור עוד לא עבר חג שמח

התחלנו...

טוב..חברה... קשה לי להתווכח עם הדבר הזה. באמת נמאס כבר מהפורום הזה... אני סיימתי פה.

למעלה