שלום =]

oOsharyOo

New member
שלום =]

קוראים לי שרון 14 ירושלים אני רוקדת כבר המון שנים "במחולה" למי שמכיר [ומי שלא אז חבל] התחלתי בג'אז ועברתי לפונקלור כרגע אני בפונקלור.. השנה אני מתחילה היפ הופ עם המורה המפורסם למי שמכיר- ~טל הנדלסמן~ סתם קראתי את מה שרשמתם פה וזה נראה אחלה פורום =] אז מקווה להשתלב =] אה ותרשמו איפה אתם רוקדים באיזה קבוצה/שלוחה או כל דבר אחר.. ואם יש לכם וידאו של עצמכם אז זה יהיה נחמד לראות! ~שרון~

Dindinreinbow

New member
היי שרון

אני חושבת שאין דבר כזה המון שנים לרקוד אני רוקדת מהלידה (ממש מהלידה :)) אבלל ככל שרוקדים סגנון אחד נתקעים בו שיהיה בהצלחה עצה שלי תשתחררי אחרי ג'אז קצת קשה לעבור להיפ-הופ ועוד - אל תזלזלי היפ-הופ דורש לא פחות ולפעמים יותר הכי הכי חשוב תהני מהמוזיקה, קצב, ריקוד שמפתיע לעתים קרובות

best in me

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

איזה כיף לך שאת רוקדת במחולה!! את בטח ממש טובה חחח! שיהיה בהצלחה בהיפ הופ... אממ כמו שאמרו מעליי(סליחה שאני לא יודעת את השם
) העצה הכי טובה להשתחרר בהיפ הופ.. תשני קצת את התנועה איך שיהיה לך נוח ולזרום עם המוזיקה.. לא מספיק לדעת לרקוד טוב מודרני,קלאסי או בלט.. צריך לדעת להשתחרר.. איך אני מדברת כאילו אני רקדנית משובחת חח סך הכל רוקדת שנה(
) שוב בהצלחה...

oOsharyOo

New member
=] תודה!

אז זהו שהפסקתי לרקוד ג'אז לפני ארבע שנים- לא מתה על זה עכשיו אני בפונקלור כבר 6 שנים.. וצודקתת הכי חשוב להנותת--- ובכל סגנון!! דרך אגב אתן/ם רוקדות בלט קלאסי? תמיד אומרים לי שזה נורא חשוב בשביל להיות טובה בכל סגנון שאני רוצה אבל אני כל כך לא מתחברת לזה וזה כל כך מעצבן אותי בכל פעם שאני מנסה אני עושה אתזה מזה מאי רצון ואני מזה מתלבטת אם להפסיק או להמשיך בבלט- מה אתם חושבים? וזאת מתחת אני גם לא יודעת את השם שלך חח אבל כן בהחלט מחולה זה על רמה בינלאומית אין מה לומר!!, השתתפתי השנה בטקס בהר הרצל הופענו בקיסריה הבוגרים נסעו לקפריסין הופענו במשחקי ביתר וכן הרשימה עוד ארוכהה מאודד.. ולמה את לא מצטרפת למחולה גם?, אני יודעת שיש למחולה עוד המון שלוחות וסניפים בכל הארץ.. נו אזמה אם את רוקדת שנה? יש לי חברה שרוקדת איזה חמש שנים והיא רוקדת כמו איזה פיל בהריון [חח סליחה שאני רעה] אה ורציתי לשאול אם מישהו פה היה בכנס המחול-ג'אז שהיה באילת השנה? ותודה רבה =]

best in me

New member
יייא איזה כיף לך!! בכמה מקומות הופעת!../images/Emo99.gif

הלוואי עליי..! אני בעזרת ה' אתחיל ללמוד אם אני אעבור את האודישן.. ותאמת שגם אני לא מתחברת לבלט קלאסי בכלל מבחינתי אין לזה נשמה.. וגם אני אעשה את זה מאי רצון אבל כל עוד זה משפר את הטכניקה שלי אין לי בעיה... אבל אל תפסיקי תמשיכי מה רע? השם שלי הדר חחח... אני לא במחולה כי כרגע אני לא במרמה בכלל שמתקרבת למחולה (וזה לא קשור לבטחון עצמי) אני אומרת את האמת.. אבל בע''ה יום אחד אני אלך למשהו יותר טוב.. חחחחחח גם לי יש חברה שהיא רוקדת כל החיים שלה והיא ממש לא רוקדת יפה אבל היא הפסיקה..

sharonLOVEadi

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif כן באמת כיף לי!

אין מחולה זהה מקום ראשוןן אין על מחולהה!! אני במקרה יצאתי שהמורה שלי היא הבת של המנהלת הראשית אז בכלל הרווחתי!! [שוקי הופמן מנהלת-- הבת שלה יעל הופמן מלמדת אותי...] חח אני לא הכי טובה בעולם אבל כן אני מופיעה המון המון לפני פחות מחודש הופענו בקיסריה ולפני שבוע מקיסריה הופענו בתאטרון ירושלים.. כן אני באמת חושבת שאני אמשיך בבלט ואני אקח גם היפ הופ אבל אז יהיה לי לחץ בלימודיםם וזה תהיה בעיה.. =[ אוף כולכם כבר סיימתם לימודים פחות או יותר רק אני תקועה ראיתי תמערכת שלי קיבלתי שבץ

know abut dance

New member
הייתי מהכנס הראשון באילת

הבנתי שהשנה יוצאים שלושה מחזורים כנס מעולה... כיף לראות את כל הרקדנים המקצועיים שם. נותן השראה! אהבת את הכנס? באה השנה?

oOsharyOo

New member
כן =P

באמת כנס מעולה! אהבתי מאוד את הכנס אני הייתי רק בשתי מחזורים האחרונים וכן גם השנה אני באה ברוררר!

know abut dance

New member
את ממחולה?

כי זה כנס שלהם בשיתוף אקדמיה נדין בומר אז מן הסתם שתהיה שם... ואם אני לא טועה היה רק שני כנסים, זה כנס חדש יחסית היית בכנס קיסריה?

oOsharyOo

New member
=P

כן אני במחולה ואני יודעת שזה כנס "שלנו" לא היה שלושה כנסים אני הייתי רק בשתיים האחרונים.. כן הייתי גם בקיסריה אם אנחנו מדברים על אותו פרוייקט..

היי שרון מה שלומך?

אני רקדתי אצל סיגי ניסן אבל כבר לא רוקדת אצלה אלא לבד(אין זמן כשאת עובדת וסטודנטית חח) ברוכה הבאה

oOsharyOo

New member
חח הכל טוב

מה רקדת אצלה? היא לא מלמדת ג'אז בכלל או שאני מתבלבלת.. יוו ומזה יש רק איזה 3-4 אנשים בפורום כל השאר כנראה בלוויה על החופש הגדול חח סתם =]

best in me

New member
אשכרה בהללויה על החופש.. באסה שנגמר מחר

ביה''ס... אני עולה לי''א... לאן אתם עולים? אם בכלל... ובהצלחה לכולם בשנת הלימודים!

me MAYself n i

New member
בהצלחה לכולםםם :)))

והשתלבות נעימה לשרון בפורוםם :] שנה מלאת התחלות חדשות ורמה חדשה וגבוהה יותר בתקווה >.< אני עולה לי"בבב... שנה אחרונהה אח"כ צבאאא :| מפחיד.

oOsharyOo

New member
כיףף לךךך

אבל י'ב חרא שנה הכי מלחיץ בטח.. לא? אבללל אחר כךך ח=ו=פ=ש ח=ו=פ=ש ח=ו=פ=ש אני עולה ל-ט' השנה.. כיתה י'- שנה הבאה בצפר לריקוד סופסוףף!! אתם בבצפר לריקוד?

best in me

New member
ממש לא... למרות שלא הייתי מתנגדת

ואת חושבת שאחרי י''ב יש חופש.. הבית ספר זה חופש אחרי י''ב צבא ואז לומדים ועובדים כדי לשרוד חחח.. אבל כן מבחינתי עדיף לעבוד מאשר ללמוד... משום מה אני שונאת ביתי ספר אבל אני אוהבת ללכת לבית ספר בחורף שיורד גשם!! זה הכי כיף, בכלל אני אוהבת חורף

למעלה