שלום

lifeinblue

New member
שלום

שלום לכולם, אני בחורה אקדמאית עם המון נסיון בתחום שבו עסקתי עד לפני שנתיים. מסיבות אישיות החלטתי להסב את עצמי לתחום אחר – שיש לו השקה דיי נכבדה לתחום ממנו באתי. במשך למעלה מחצי שנה, אני מחפשת עבודה, לאחר שצברתי מעט נסיון בתחום החדש (תחום פשוט ולא מסובך). שלחתי אינספור פקסים ומיילים, לכל מקום שפרסם עצמו בכל המדיות האפשריות, התאמצתי להגיע ולהרשים בעשרות עשרות ראיונות עבודה. וכלום !!!! אני כבר לא ילדה, וזה לא פשוט במיוחד כל פעם מחדש לתאם, להגיע, לטרוח, ליסוע ולנסות שוב ושוב ושוב ושוב להקסים ולעורר רושם, ועוד דוקא לגבי מקצוע שהוא הרבה הרבה יותר פשוט מהמקצוע ממנו אני באה !!! ואני גם מסבירה !!!! שאין לי בעייה עם התחום, שאני לגמרי לגמרי מרגישה בו נוח ושלא צריכה להות שום בעיה איתי. אני כבר לא יודעת מה לעשות ממש עובדת עצות. בעלי נורא כועס ולחוץ מהמצב והחיים יחד הפכו לגיהנום. אני מרגישה שאני חייבת עזרה ברמות היותר רוחניות. איך ניתן לגרום לדברים טובים לקרות סופסוף ? למה זה בכלל קורה לי ? האם יש איזשהוא מסר נסתר עבורי שאולי מנסה היקום להעביר לי ? אני מבקשת עזרה ברמות היותר רוחניות לכל מי שיכול קצת לברר מה קרה לי ולמה !!!!!!, ואיך פותרים.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
חיפוש עבודה

כחולה יקרה, אני מרגישה שאת כועסת על המעסיקים ועל העולם. על פניו, נשמע שאין סיבה שלא תתקבלי לעבודה ובכל זאת זה לא קורה. באופן אישי, אני נוטה פחות להסברים קוסמיים ויותר לדברים הקטנים והעדינים שקורים. האם תרצי לחשוב על השאלות הבאות ולשתף אותנו? האם את over qualified למשרה שאת מחפשת? באיזו גישה את מגיעה לראיון? מהאופן שאת כותבת זה נשמע שאת מגיעה בתחושה שאין סיבה שלא יתנו לך את העבודה. האם זו הגישה שמחפשים המראיינים? אילו סיבות נותנים לך לאי קבלתך? אילו סיבות את חושבת שיש?

sx4

New member
היי ,אני ממש ממש לא מאמן

אני בטוח שהחבר'ה כאן יודעים הרבה יותר ממני ... אבל ספר שנחשפתי אליו לאחרונה ,כוח של התת מודע ,נתן לי כל כך הרבה מרץ ,וכלים לעשות מה שאני באמת רוצה ,אפשר ללמוד ממנו המון על איך באמת עובדים דברים בחיים שזה מדהים , זוהי המלצתי האישית :)

אוריק3

New member
היי חיה בכחול..

ציטוט "מסיבות אישיות החלטתי להסב את עצמי לתחום אחר – שיש לו השקה דיי נכבדה לתחום ממנו באתי." אולי נתחיל מכאן? מה גרם לך לפרוש? כאילו בואי נדבר על הסיבות אול נצליח להבין טוב יותר את המשך ההתנהלות שלך.. ואז החלטת לעסוק במקצוע "נחות" יותר. למה? כלומר לא היתה כאן אידאולוגיה כמו חינוך למשל מן הסתם. ואז את מגיעה לראיון במחשבה שהג'וב מגיע לך..כי את מנוסב מאוד ובעלת רקע אקדמי.. עכשיו בואי נראה מה קורה בראיון? אולי את עושה להם טובה בכלל שאת מוכנה לעבוד עבורם? מכירה את התחושה? נסי לשחזר את ראיונות העבודה הללו ...את מגיעה עם אג'נדה שלמה של אני ואני ואני....ואת מפחידה אותם קצת... הם אולי רוצים לעצב עובד בדמות העסק ולא להתאים עסק לאדם אחד.. אז בואי עכשיו לא נחפש רוחניות ושידורים על חושיים . בואי נחפש את הפתרון לבעיה פנימית/התנהגותית אולי? אולי ננסה ביחד קודם להבין אותך? מה דעתך? עכשיו קראי שוב מההתחלה ואם בא לך לענות את העובדות זה יהייה מאוד יעיל. בהצלחה

למעלה