שלום

hiyou

New member
שלום

איך נגמרה האמונה ? חזרתי מח"ל ריקה לגמרי ובלי עבודה קשה לי לחייך ואני יודעת שרק תעסוקה תוציא אותי מיזה >יש בי כוח חזק אבל משהו בתדרים נדפק מרגישה שעדיין אני נבחנת. או שאני סתם לא מאמינה בי ואני חלשה וחבל לי כי אני אוהבת אותי מה עוד שקרה והתאהבתי באישה או שהמוח המחשב משחק איתי בתעלולי זימה אני ריקה ריקה רוצה עזרה

שלום וברוכה הבאה

אמממ... כאשר קראתי את הודעתך עלה במוחי הסיפור הבא: איש אחד נכנס אל הבעש"ט (הבעל שם טוב) ואמר לו: כבוד הרב, איבדתי את אמונתי באלוהים. ענה לו הבעש"ט: יופי, מצויין!. אמר לו האיש: מה? בא אליך אדם ואומר שאיבד את אמונתו באלוהים ואתה אומר מצויין? אתה לו מנסה להחזיר לו את אמונתו? אמר לו הבעש"ט: מה שהאמנת עד היום שזה אלוהים... זה לא זה! אז יופי שאיבדת, מצויין. כעת: הבט שוב. ברוכה הבאה לפורום רייקי (שמזמן כבר גלש לתחומים אחרים ואני שמח על כך) אני קראתי את הודעתך מס´ פעמים לפני שהחלטתי להגיב אולם עד עכשיו עוד לא הגעתי להבנה הסופית. מהן הציפיות שלך? האם חיפשת תשובה מבחוץ לשאלה "איך נגמרה האמונה?" כתבת ש"יש לך כוח" ומצד שני "משהו נדפק", אישית זה נשמע לי כמו "חיים". החיים מורכבים מעליות וירידות, ממש כמו א.ק.ג., אם את מרגישה כעת בירידה... יופי... לאחריה יש עליה. חוץ מזה, חישבי על נסיעה באופניים... כשקשה מה זה אומר? שנמצאים בעליה וכשקל סימן שאנו בירידה כמאמר הפתגם "מה שבא בקלות באותה הקלות יעלם"... לפי ההודעה שלך: התאהבת. מה רע בזה? לפי מיטב ידיעתי אהבה זה דבר נפלא...

למעלה