שלום

שלום

שוטתי לי בחיפושים אחר מתכונים לארוחת ערב לילדים. ונתקלתי בפורום הזה. רציתי להגיד שניראה נחמד כאן והייתי שמחה להצטרף. אז אני יציג את עצמי. אני אורלי אמא של הילה ויאיר בני שנה וחצי. סובלים מחוסר גיוון ארוחות ובעיקר אוכל מוכן (ממשיכה את דרכה של אימי) החלטתי שזהו מהיום אני מנסה לפחות לשפר את הרגלי האכילה שלנו ומכינה לכל המשפחה ארוחות מסודרות ובריאות יותר. למעשה הבעיה היא בעיקר בארוחות הערב שכן במהלך היום כולנו במסגרת (אנחנו בעבודה והילדים אצל מטפלת ובקרוב בגן) כך שנשאר רק סופי שבוע ואחר הצהריים. אני נוהגת בעיקר לצאת עם הילדים איך שאני חוזרת מהעבודה ולטייל איתם. ככה שאני צריכה להכין דברים ולקחת איתי (בציידנית או תיק) לגינה או לפארק. ראיתי כאן כמה חברות מפורום אחר שבו אני חברה ככה שכיף להכיר כבר כמה ניקים ידידותיים (מאוד).

אורלי ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

מקווה שתוכלי להיעזר בגולשות/ים הנהדרים שלנו

Y A E L I 37

New member
ברוכה הבאה מתוקה ../images/Emo25.gif

אני יעלי אמא של חגי [14 וחצי] ואופיר ושי [7 אוטוטו] בת ובן תאומים.נשואה למנש המקסים. הגעת לבית חם ותומך . ארוחת ערב אני לא מאכילה בגינה אלא רק בבית... לגינה אני לוקחת חטיפים או שקית ירקות חתוכים. לארוחת ערב מס' גיוונים: חביתה סלט גבינה זיתים ופרוסה עם מזולה לייט שקשוקה לחם מטוגן עם גבינה מעל קורנפקס עם חלב פשטידות פיצה בורקסים +דברי חלב בחורף מרק עשיר בערב מקווה שעזרתי ושיהיה לך שבוע נפלא. יעלילייט

ady18

Well-known member
ארוחת ערב

לביבות חביתות תפוחי אדמה מוקמים צלוואח פיצות בורקסים פיתה עם ממרחים שונים פסטה פתיתים ועוד... יש המון במאמרים ומומלצים...

תודה לכולכן

הכנתי כבר תיק למחר עם חד פעמי וכו'. הפשטידה במקרר מחכה למחר. וירקות אני אחתוך לפני שניצא. ניראה איך יהיה. אני מעדיפה להאכיל אותם בחוץ. הם עדיין לא במסגרת מסודרת וכל היום בבית (עם מטפלת) ככה שרק בערב הם יוצאים אחוצה. אז אני מעדיפה להאריך להם את השאות בחוץ כמה שיותר וגם ככה חוסכת לי ליכלוך עצבני בבית. לפחות עד החורף מקווה שנוכל להעביר ככה את הערבים. תודה לכלכן על העזרה ואשמח לקבל את המאמרים של ארוחות הערב. שבוע מקסים

למעלה