שלום שוב חזרתי תעדכנו אותי!
ע עושה שוק עם גיל חובב New member 17/5/02 #2 עידכון: יובל מופיע שבוע הבא ביום הסטודנט בת"א ולכן כל חברי הפורום מהמרכז הולכים לראות אותו ולהפגין כדי שיחזור...פרטים תבררי מכל החברה של גוש דן והסביבה..... בכבוד רב, דוקטור קליני.
עידכון: יובל מופיע שבוע הבא ביום הסטודנט בת"א ולכן כל חברי הפורום מהמרכז הולכים לראות אותו ולהפגין כדי שיחזור...פרטים תבררי מכל החברה של גוש דן והסביבה..... בכבוד רב, דוקטור קליני.
א אוהבת משינה New member 17/5/02 #3 תודה, אבל שמעתי על זה וזה ליד הבית שלי. הבעיה היא שאני בצבא ואני לא אהיה בבית..
M Mashina Girl New member 17/5/02 #4 **(((אההממ../images/Emo13.gif)))** היי אביגייל! ברוכה השבה! איך בצבא? ספרי קצת דאחקות..עינויים! התגעגענו...חסרת לנו! חולת משינה קטנה **למישהו יש מושג אם ניצן גם הולכת? כי אני אלך איתה.. ננצל את השירשור היפה של אביגייל ושיודיע מי שהולך
**(((אההממ../images/Emo13.gif)))** היי אביגייל! ברוכה השבה! איך בצבא? ספרי קצת דאחקות..עינויים! התגעגענו...חסרת לנו! חולת משינה קטנה **למישהו יש מושג אם ניצן גם הולכת? כי אני אלך איתה.. ננצל את השירשור היפה של אביגייל ושיודיע מי שהולך
M moonlight princess New member 17/5/02 #5 אם את רוצה לדעת אם ניצן הולכת..... אז תשאלי אותה! ורגע: הפעם את מתכוונת אליי או לא שלא תעשי לי שוב פאדיחות.... ...
אם את רוצה לדעת אם ניצן הולכת..... אז תשאלי אותה! ורגע: הפעם את מתכוונת אליי או לא שלא תעשי לי שוב פאדיחות.... ...
M moonlight princess New member 18/5/02 #7 המממ... defintly maybe סתם. אין לי מושג. אני אשאל ואחזור אלייך, את האמת שאני מתה ללכת ואם נלך ביחד זה בכלל יהיה פ33ה! אוהבת אותך ואת כולכם,
המממ... defintly maybe סתם. אין לי מושג. אני אשאל ואחזור אלייך, את האמת שאני מתה ללכת ואם נלך ביחד זה בכלל יהיה פ33ה! אוהבת אותך ואת כולכם,