שלום

תועבה

New member
שלום

איך אני יוצא בשאלה? יש פה מישהו שיכול לעזור לי שיפנה במסרים תודה

חיים 1990

New member
למה לך לצאת בשאלה?

אין כללים איך יוצאים בשאלה.. אם אתה בטוח שאתה רוצה לצאת ויודע מה הקשיים העומדים בפניך, פנה להל"ל: 1700-70-70-73. אין לי מושג מה שעות הפעילות

תועבה

New member
תודה

אבל המצב מורכב יותר מאשר שאני ירים טלפון אליהם וחלאס אני צריך מישהו שהיה במצב שלי, ואם תוכל תפרט לי במה הלל עוזרים. שוב תודה.

חיים 1990

New member
הל" עוזרים בהרבה מאד דברים

אני לא בהל"ל אז אני לא יודע על כל העזרה, אבל בגדול: ייעוץ מיקצועי, דירה לתקופה קצרה, עזרה במציאת עבודה, עזרה והכוונה בכל הקשור לצה"ל, אפשרות למורים שיעזרו להשלים בגרויות, מלגה להשלמת בגרויות, מלגה לתואר ראשון ובעיקר פעילות חברתית.. אתה צריך לקחת בחשבון שגם עם כל העזרה זה קשה ויכול להיות שלהשלים עם ההורים יהיה יותר קל..

מה זאת אומרת?

אם אני מיתקשר אליהם ואומר שאני רוצה לחזור בשאלה אז עוזרים בכל הדברים האלה???

אבזץ

New member
כיין. מוכן לדחוף לך מוט בתחת.

אתה באמת חושב שמישהו יתייחס ברצינות להודעה שלך, בהנחה שאינך מעוניין בקשריים מיניים עם גברים כרסתניים בני שישים ותשע? חדש! הצג את עצמך כראוי וכנהוג בבואך למקום חדש. בקצרה. ספר מעט אודות תלאותיך הרבות. פרט את העזרה אותה אתה מבקש. וכמובן, באופן כללי - זהו פורום פומבי ויש להזהר מפני עינא בישא. בהצלחה

תועבה

New member
ובכן

אני בתול מבית שחרד מאוד לדת היהודית, אני עקב קשיים אישיים במשפחה (לא חרד כולכך כמוהם) הם לא מקבלים את זה שאני לא צועד בתלם שהמשפחה החליטה הם מתנכלים אלי עד שאני יקבל את עול הבית וימית עצמי באוהלה של תורה, אני לא מסוגל לזה ועל כן אני רוצה לעזוב את הדת המייסרת הזאת, אני בין 18 ל 20 (עקב עינא בישא אני לא מציין את הגיל) ומעונין במישהו שיעזור לי בנושא. שאר הפרטים במסרים תודה.

Sonic hedgehog

New member
שיעזור לך בנושא, איזה נושא?

אם זה נושא הבתולים אתה יכול לפנות לאישה או איש (בהתאם לנטייתך) שיקחו כסף על מנת לעזור לך.

rigoletto111

New member
כן, הל"ל יעמידו לרשותך מייד את אחת מנערות

הפיתוי המהוללות שלהם

rigoletto111

New member
הסברת לה שתהיה יותר מאושר בנישואי שידוך

אז מה אתה מתפלא שהיא ברחה?

למעלה