שלום

sapirze

New member
שלום

שלום , קוראים לי ספיר ואני בת 15. מאז ומתמיד רציתי לעסוק בתחום הקרינות והדיבוב. אני חושבת שיש לי קול גבוה שיכול לספק אנשים , ובאתי לכאן כדי לשאול אתכם מספר שאלות. -האם ילדה כמוני , בת 15 , יכולה לעסוק בתחום הזה ? -מה התפקיד דורש ? -האם יש אודישנים מאורגנים לכל תפקיד ותפקיד ? -כיצד אני יכולה להגיע לאודישן ? תודה ויום טוב ! P:

sapirze

New member
תיקון

בשאלה האחרונה התכוונתי האם אנשים קוראים לי לאודישנים או שאני סתם באה ?

מאיוש33

New member
היי ספיר ../images/Emo24.gif

אני מאיה בת 14 מראשון :) [ די זה ממש מתיש לכתוב את זה כל פעם מחדש
] 1.אממ...כמובן שילדה בגילך יכולה לעסוק בתחום הזה! זה עיניין של קול ולא של גיל, אז בעיקרון זה מגילאי 9-99 D: 2.עניין הדיבוב דורש ממך את היכולת לעשות כמה דברים במקביל: לקרוא את הטקסט, להקשיב לדיבוב באנגלית, להסתכל על המסך ולהגיד את המשפט שלך בזמן המתאים :] . 3. נדמה לי P: 4. בעיקר לנג'ס ^__^ אהה...ו "קול גבוה שיכול לספק אנשים" ?? נראה לי שהמשפט הזה היה יכול להתאים לרותם @_@

Hawkgirl

New member
מנסה לענות

-האם ילדה כמוני , בת 15 , יכולה לעסוק בתחום הזה ? בטח, היו, ויש ילדים אף צעירים ממך שהתחילו לעסוק בתחום הדיבוב. -מה התפקיד דורש ? פחות או יותר, את צריכה ריכוז, לשים לב למה שקורה בקטע שבו את צופה, לקרוא טוב(טוב לקחת ספר ילדים ולהקריא אותו בקול ובמשחק), ושמיעה טובה גם תעזור. צריך כמובן גם דיקציה טובה(לומר אותיות נכון ולהגות את המילים נכון). אבל בראש ובראשונה, את צריכה משחק(לדעתי), ולא להתבייש להתפרע P: -האם יש אודישנים מאורגנים לכל תפקיד ותפקיד ? תלוי למה את מתכוונת בכל תפקיד ותפקיד. אני לא הכי בטוחה איך זה נעשה, אבל אני חושבת שבד"כ עושים אודישנים לסדרות ואז בימאי הדיבוב של הסדרה בוחר מי מהנבחנים יקבל איזו דמות, או לא יקבל דמות בכלל. אני מניחה גם שבד"כ האודישנים הם רק לדמויות המרכזיות, לא לכל הדמויות המשניות. -כיצד אני יכולה להגיע לאודישן ? ראשית כל את צריכה ללכת לאודישן לקורס דיבוב. זה מאוד קשה ואולי בלתי אפשרי להתחיל לעבוד כמדבב אם לא עברת קורס דיבוב. אף בימאי לא ממש ירוץ להעסיק אותך X: בשביל זה את צריכה להתקשר לאולפנים כל כמה זמן ולשאול מתי יש אודישנים לקורס דיבוב, ולבקש שירשמו אותך לאחד. ואם עוד לא עשית זאת, כנסי לטאגליינס ותעברי על הנושאים שמה, כדי לראות אם יש לך שאלות נוספות שכבר נענו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/taglines.asp?id=1662

למעלה