שלום

שלום

שלום אמיר מה שלומך ? אני מקווה שתוכל לעזור לי ולו במעט. מזה 5 וחצי חודשים אני מחפשת עבודה אדמיניסטרטיבית באיזור השרון ללא הצלחה. משום מה כמעט ולא פונים אליי. מה לפי דעתך יכולה להיות הבעייה ולמה אני לא מתקבלת לעבודה ? אני אינטיליגנטית נעימה נחמדה. מה קורה ????? מה כל כך כל כך לא בסדר ? הורדתי כל פרט אישי מקורות החיים כיון שכך ביקשת.

שתי אפשרויות

אני יכול לראות כיצד מעסיקים יחששו להעסיק מישהי עם תואר ועוד תואר במשפטים. אני לא מציע להסתיר את העובדה, להיפך. ראוי לבדוק את התחומים עליהם את פונה. אדם בעל כישורי ניהול, "מזכירה", פעמים רבות, יכולה לעשות ניהול פרויקטים או ניהול תפעול של מחלקה / משרד / יחידה. אז דבר ראשון הייתי ממליץ לחשוב בגדול ולראות להיכן עוד את יכולה לפנות חוץ מאשר עבודות מזכירות. במקרה ואת לא חשה נוח בתפקיד ניהולי ראוי להסביר במכתב מקדים את העובדה שלמרות שיש לך תואר את פונה לתפקיד מזכירותי. מקווה שנתתי נקודת מבט מועילה בהצלחה

לכולם

שלום זה פשוט לא לא לא יכול היות ! אני הרי פונה לטריליוני הצעות וגם בראיונות מסבירה את ההשקה הכמעט מוחלטת בין עבודת משרד אדמיניסטרטיבית לעריכת דין. הרי למעט הופעות זה כמעט אותו הדבר ממש - עבודת משרד, ניירת, טל' פקס', דואר !!!! אין לי ילדים, יש לי רכב וגם תואר, ולא סתם תואר ! אתה אמרת, אז מה בדיוק הבעייה ולמה זה כל כך כל כך בלתי אפשרי ???? תודה מראש.

בכל זאת

היתה לי תחושה שאת ממש מבואסת, אולי כועסת, אולי מיואשת . . . שמשהו לא טוב מה ?

למעלה