פינת ניתוח שירים - Oceans
טוב, זה היה ממש קל
Hold on to the thread The currents will shift Glide me towards you Know something's left And we're all allowed to dream of the next Oh the next... time we touch.......... You don't have to stray Two oceans away Waves roll in my thoughts Hold tight the ring... The sea will rise... Please stand by the shore... I will be... I will be... There once more......... האחזי בפתיל....(אני מניחה שהוא התכוון לקצה של הגל שעליו עוד אפשר לגלוש...לא מצאתי תרגום הולם יותר) הזרמים ינועו יחליקו אותי לעברך....את יודעת שמשהו נשאר ואנחנו רשאים לחלום על הפעם הבאה...הפעם הבאה בה ניגע.... את לא צריכה לתעות מרחק שני אוקינוסים גלים מרעימים במחשבותי החזיקי חזק בטבעת הים יתרומם בבקשה עמדי ליד החוף אני אהיה שם אני אהיה שם פעם נוספת.....
מבחינת פרשנות אני לא חושבת שיש יותר מדי מה לפרש...שיר אהבה, ....אנחנו אולי מרחק שני אוקינוסים זה מזה אבל אנחנו עדיין רשאים לחלום על הפעם הבאה בה ניפגש, חכי לי על החוף, אני אגיע.....החזיקי בטבעת (נישואין? מחויבות?) אני מנחשת שהוא משתמש בדימוי של הגלים והגלישה כדי לתאר את האהבה, גלי האהבה שאנחנו חשים זה כלפי זה יניעו אותנו זה לזו.....ושום דבר לא יפריד ביננו, חכי לי על החוף, שם אני אהיה ולשם אגיע אליך.