שלום

שלום

עקב בעיות שיש לי בצבא אני כניראה אצטרך לעזוב. אני רוצה לעשות שירות לאומי במקום. איך התהליך הולך? ברגע שאני יוצאת מהצבא אני ישר יכולה להתחיל שירות לאומי? למי אני צריכה לפנות כדי לסדר את כל ההליכים? ודבר נוסף אני רוצה בשירות שלי לעסוק בפעילות עם ילדים/הדרכה וכ'ו, יש אפשרות כזאת? שוב לאן צריך לפנות? ומהם כל ההליכים? סליחה על כל השאלות אני פשוט לא מבינה בזה הרבה. תודה מראש= )

M o n a L i s a

New member
היי ../images/Emo13.gif

ברגע שיש לך פטור מהצבא את רשאית להירשם לאחת העמותות (חילונית או דתית). את מתקשרת ומבקשת טפסים (או דרך האתר שלהן), מצרפת את הפטור ואת כל שאר המסמכים הדרושים ואז תזומני לראיון אצל רכזת אשר תשלח אותך לראיונות במקומות שירות אשר תהיי מעוניינת בהם. בעיקרון שנת השירות מתחילה רשמית ב-1 לספטמבר, כך שהרשמה לאחר מכן לא תבטיח לך את המקום שאת רוצה.

אוקיי תודה ו...

איזה עמותות חילוניות יש? איך אני יכולה ליצור איתן קשר? אין מצב שאני אצליח לסדר הכל עד ה1 לספ' נכון? =/

just liz

New member
.... ../images/Emo13.gif

העמותה החילונית היחידה שיש (לפחות ממה שידוע לי) זו שלומית. הטלפון של העמותה הוא 03-6129202. אני מאמינה שהעמותה תוכל לעזור לך... בהצלחה

אביבי14

New member
עמותות חילוניות

יש את האגודה להתנדבות (יש שם מחלקה מיוחדת לחילוניים) שלומית וש"ל. אני ממליץ ללכת או על האגודה להתנדבות (היחס...) או לשלומית. לש"ל אין לך למה להתקרב, (לא רציניים בכלל) בהצלחה

TheNimpa

New member
:)

עד ה-1 לספט' אין הרבה זמן. אבל תנסי.. היו איתי בסמינר בנות שנרשמו שבועיים לפני הסמינר והולך לשרת איתי בחור שנרשם לפני שבוע. זה על תקן מקום פנוי.. אולי במקרה יהיה לך מקום פנוי שתרצי. מקסימום במהלך השנה יש בנות שלא מוצאות את מקומן במקום שהן התחילו עקב אי התאמה וכו' ומתפנים מקומות ותוכלי להכנס במקומן. אם את רוצה גם דיור זה יותר בעייתי.. אבל אם את גרה בבית זה יותר פשוט. עצה, תתקשרי לאחת העמותות כבר עכשיו אפילו אם אין לך פטור ביד.

GoLd FlOwEr

New member
בטח שיש לך סיכוי למצוא מקום

עד ה1 בספטמבר! אני מצאתי מקום רק שבוע שעבר.. חוץ מזה שנשארו הרבה מקומות פנויים. בהצלחה!
[אני חייבת להגיד לך משהו - כדאי לך להיות ממש בטוחה בזה שאת רוצה לצאת מהצבא, אני ממש מתחרטת שאני לא עושה צבא
]

למעלה