שלום

omerbs110

New member
שלום

אני מתכנן לנסועבכיתה י' - יא' לארה"ב כדי ללמוד בקולג' לכדורסל שם אוכל להתפתח והפוך למקצוען. רציתי לדעת איזה אפשרויות לקולג'ים יש לי.תודה

22ק ו ס ם

New member
בעיקרון כמעט לכל קולג'

יש נבחרת כדורסל, אבל רק קולג'ים בשתי הליגות הראשונות נותנות מילגות לסטודנטים. אם אתה שחקן טוב ומוכר בארץ תוכל להגיע למיכללה טובה שיש לה תוכנית טובה. הכי טוב להיכנס לאתרים של אוניברסיטאות ולראות את דרישות הקבלה שלהם. בכל מקרה, לשאוף להיות מקצוען זה טוב ויפה אבל כך בחשבון שרוב השחקנים לא הופכים למקצוענים (אני אפילו לא מדבר על הנבא אלא בארץ ובאירופה).

F r a n k e l

New member
איזה אפשרויות יש לך לקולג'ים?

אם אתה נוסע בכיתה יא' יב' אז אתה מדבר על בתי ספר תיכון - לא על קולג'ים. יש הבדל ביניהם. אתה מתכנן להישאר פה אחרי ומשם לקפוץ לקולג'? אתה אזרח אמריקאי? אין לי מושג ירוק איך עובדת פה ליגת הכדורסל והשיטה של התיכונים אבל שווה לך להתחיל לברר בעזרת גוגל. הייתי משקיע גם זמן לברר את סוגיית צבא הגנה לישראל. אני מודע לעובדה שאני בטח לא מחדש לך כלום בזה שאני שולח אותך לגוגל אבל זה מה יש כרגע. אני לא רואה צורך להתחיל להיכנס לפרטי הפרטים של כדורסל המכללות והחוקים כרגע, זה פשוט לא נראה לי רלוונטי (אלא אם כן תבאר את עצמך טיפה יותר). בהצלחה

omerbs110

New member
למי שהגיב לי מקודם..

אתה יכול לתת לי כמה שמות של מכללות

למעלה