שלום

מ י ש ה י

New member
שלום

במשך כל חיי עד כה הרגשתי אאוטסיידרית ולמרות שאני מוקפת אנשים וחברים אני מרגישה לא שייכת מבפנים בנוסף, אני מרגישה שמה שמשמח אותי הוא לתקשר ולהתחבר עם אנשים ואם אני לבד אני לא מרגישה בנוח אני לא מבינה את ההתעסקות שלי בעניין זה ועוד משהו - אני לא מצליחה להתנתק מהחבר לשעבר. היינו יחד 3 שנים וזה היה קשר הרסני בשבילי אני לא אוהבת אותו יותר ובכלל לא מתגעגעת אבל לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו וכל הזמן נזכרת בו מה היה בגלגולים הקודמים שמשפיע כל כך על החיים שלי כיום? אני מרגישה שיש לי עוד הרבה ללמוד ושאני צריכה לבצע תיקון כלשהו אבל מצד שני יש לי הרגשה שאין לי עוד כל כך הרבה זמן (ואני מאוד צעירה). אני מנסה להתעלם מהתחושה הזאת אבל מצד שני היא כל הזמן חוזרת אליי... תודה!

רותי 11

New member
מ י ש ה י - יקרה ../images/Emo140.gif

אני אתחיל בזה שכמעט כולנו הגענו לכאן כדי לתקן, ללמוד או לחוות משהו באנו לסגור מעגלים מול החברה מול עצמנו כל אחד אחרת. אני מקבלת שאת חשה אאוטסיידרית מהסיבה שלא חווית הרבה גלגולים על כדור הארץ, האמת שהיו לך מעט מאוד גלגולים כאן את לא ממש "שייכת" למערך הנשמתי שמגיע לכאן באופן קבוע. את הגעת לכאן לצורך ללימוד וסגירת מעגל לא קל לך עם הדחיסות של כדור הארץ , הקטע של תקשור זה משהו שהוא חזק מאוד בעולם שאת מגיעה ממנו שם התקשור הוא יותר טלפתי ושוטף, ברור שהוא שונה מכאן אבל זה משהו שאת נמשכת אליו כי זה אחד האתגרים שלך כאן. הקטע של חשש מלמות צעירה נובע דווקא ממשהו מאוד שונה ממה שאת חושבת. בגלל שהחיים על כדור הארץ נחשבים יחסית קצרים מאוד לעומת עולמות אחרים את תמיד חיה בתחושה שכאן זה קצר מאוד וכאן כאילו מתים צעירים. זה לא אומר שאת תחיי חיים קצרים כאן, אין לזה קשר.

רותי 11

New member
יש כל כך הרבה עולמות

וגלקססיות האמת שקרובנו במקור לא מכאן. אבל את בגדול מגיעה מעולם/כוכב אחר

למעלה