שלום

GayBiker

New member
שלום ג'וני

מבחינתי, מה שהיה בעבר, היה ונגמר. אני שמח שהגעת למסקנה שכולנו באותה סירה ושלצעוד יחדיו יקדם אותנו יותר מלצעוד לחוד, כל אחד לבד. לדעתי, אדם שיודע להודות בטעויותיו, הדלת פתוחה בפניו תמיד ולא משנה מה היו אותן טעויות. דף חדש ודרך חדשה הם הדבר הנכון ביותר לעשותו. אני אכתוב בשם עצמי למרות שאני בטוח שרבים כאן שותפים לדעתי - כנשא ותיק יש לנו הרבה מה ללמוד ממך ואני אשמח מאד אם תיקח חלק פעיל בפורום זה, אעפ"י שידוע לי שאתה אדם עסוק מאד ויש לך פורומים משל עצמך לנהל. ברוך הבא "בצל קורתינו" ודרך צלחה לכולנו בדרכינו המשותפת החדשה. GayBiker

pozpaz

New member
היי ג'וני.

איני יודע במה דברים אמורים.... אני בפרום הזה רק כחודשיים.. ואיני יודע בעצם ממתי הפורום הזה פעיל.. עושה רושם שיש המון שאני לא יודע - כי עד היום בעצם לא יצא לי לראות הודעות שלך ולשמוע שתקפת כזה או אחר. בכל מקרה לאחר פתיח לא רלוונטי זה, הרשה לי לברך אותך בביאתך לפורום זה. פוז..

עומר,תביא כבש נשחט אותו לכבוד הסולחה..!!../images/Emo140.gif

או שתביא כבשה יותר טוב..חחחחחחח

Jony Jerusalem

New member
שלום

שלום, בהתייעצות שהייתה לי עם אחד מחברי הפורום כאן, החלטתי שצריך לעשות מעשים וגם לתקן לפעמים את העבר. לפני מספר שבועות נערכה סולחה ביני לבין אחד מהחברים בפורום זה לאחר שלוש שנים של חוסר הסכמה וקרבות סכינים שהתבררו בסוף כמיותרים. חיפשתי דרך ומצאתי אותה ובזכותה היום חזרנו להיות חברים טובים. פתחנו דף חדש ואני חושב שזה טוב גם לי וגם לו. חשבתי לעצמי וגם שאלתי אותו והחלטתי היום לבוא לכאן לפורום ולבקש לשים את משקעי העבר מאחורה, גם אם זה קשה, ולפתוח דף חדש עם כל הנוכחים שאולי רואים בי גורם שלילי. נכון, זה לא קל תמיד לאנשים לקבל את העובדה שאדם מבקש שלום, אבל זו עובדה. זה לא שפתאום אני זקוק לחברה, שאני זקוק לכל מיני דברים, ממש לא. אני חי טוב, אני חי בסדר ובעצם חיי הם כמעט חיי שגרה כמו כל אדם בריא. אני כן חושב שאני יכול לתת מתוך תוכי הרבה למען האחרים מתוך ניסיון רב שצברתי הן באתר שלי והן בחיים שלי כנשא איידס שהתחיל מכמעט מוות והיום אני בחיים. אני רוצה היום לפנות לכולם כאן, לבקש, שימו את העבר מאחורה ובואו נסתכל קדימה ונפתח דף חדש. אם פגעתי במישהו, אני מתנצל, אבל אני יודע שבשום מקרה לא היו לי כוונות רעות. ולך גיי בייקר, שהאמת, אולי אני מכיר אותך, אולי לא, אין לי מושג מי אתה ואתה כנראה יודע מי אני תן מצב לשנות דברים. עם האויבים הכי גדולים עושים שלום אז בטח עם אחד שהוא לא אויב של אף נשא ועושה המון למען נשאים רק שהרבה לא רואים את זה ולא נהנים מזה. אני מאמין שאתה חושב שאני תוקף באתר, שאני משמיץ, אבל בעבר באמת תקפתי אבל בהווה ובתקופה האחרונה אני לא עושה את זה כי אני חושב שכולנו מפסידים מכך ולפעמים גם שאני רוצה לעשות ולו רק בשביל ביקורת אני שומר על שתיקה ולו על מנת לא לחמם את האווירה. חברים יקרים, בהשראתו ובחיזוקו של אותו חבר פורום כתבתי פה את אשר כתבתי עכשיו, למרות שאני עדיין חושש מתגובות לא טובות אבל אני בא לפה לפתוח דף חדש ומקווה שתפתחו את הדלת בפני. והיום גם הוספתי ומקווה שתסכימו לזה בדף שמרכז את המידע החשוב לנשאים בתחילת הדרך את הקישור לפורום הזה על מנת שבמידה ויהיו זקוקים לזה יוכלו להגיע למקום בו יהיה להם אוזן קשבת ויד תומכת. וגם אם לא תקבלו זת, אני מודה לכם על ההקשבה. תודה על ההקשבה ג'וני ירושלים

play boy5

New member
איזה מתוק אתה יריבון. כן נשחט כבש לכבוד הסולה

למה כבשה יותר טוב? בגלל שהיא פסיבית? אולי אתה צודק יש יותר מדי פסיביות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש מחסור באקטיבים

Jony Jerusalem

New member
תודה

תודה לכל המברכים והמפרגנים. הכוונות טובות, ואני מאמין שהזמן יוכיח את שלו. ולרותם, השיחה אתמול אני חושב עשתה הרבה יותר טוב ממה שאתה אפילו חושב ולדעתי זו תהיה רק התחלה של שותפות וידידות טובה. אני פה כחלק מכל החבורה הנפלאה שפה תודה לכולם ג'וני

play boy5

New member
אהלן ג'וני וברוך הבא ../images/Emo140.gif

האמת לא יודיע מאיפה להתחיל את תגובתי אלך ג'וני ; ג'וני אני שמחתי מאד על היוזמה האישית האמיצה שעשית ; וזו תהיה דרך חדשה; עם דף חדש ; עם כולם . כמו שעשיתי איתך סולחה גם אחרים מוכנים לסולחה איתך . נשכח את העבר ונתחיל לזרום האלהה ולהיות קהילה אחד מאוחדת ; אוהבת לעזור ... רציתי להזכיר לך על השיחה בני לבנך על החמוד GB ועל נשא הדגל ; אגב אני לא הדובר של אף אחד כאן אבל מרשה לעצמי קצת להיות .....תגובה ראשונה מ GB היתה חיובית ; אל תהיה מופתע מתגובתו של GB מאז שהכרתי איתו מלפנה כ 5 שני עם לב מאד רחב וטוב .ואני בטוח שעוד תראה תגובות מברכים אותך בנינו כאן .. שוב תודה על היוזמה האמיצה : ג'וני אחרה כ 3 שני לא מדברים כמעט אין קשר בנינו עד שהדלקת את הפיוזים אצלי על מנת לגרום לי להגיב לך אז ; ובסוף דברנו על המון דברים ; על הועד ועל חלק מהאנשים הנפלאים בועד ; דברתי איתך בשיחה על כמה האנשים אילו יכפת להם ; וכמה הם אוהבים ; ולא שונאים ; והתרשמת מהשיחה איתך הרבה דברים טובים ; שגם אתה מעוניין להיות בקשר טוב עם כולם ; כי בסופו של דבר כולנו באיתו סיר ...... כמו שאמרתי המתחלה לא יודיע איך ומאיפה להתחיל : ני מסתפק עד כאן ברוך הבא ג'וני

RotemVaad

New member
היי ג'וני

אני שמח שאנו פותחים בדרך חדשה ורצופה בכוונות טובות ומבחינתי מה שהיה בעבר זה היסטוריה. ברוך הבא לפורום!

Jony Jerusalem

New member
במייל אמרתי לך

מטעמי נימוס לא אכתוב את זה פה אבל במייל הגדרתי לך בדיוק מה ........

play boy5

New member
אם נשחט כבש זו בעיה ; למה? >>>

כל האוחצ'ות יריבו מי תקבל את ה ז ............ של הכבש אז בגלל שלא יהיה ריב כאן נשחט כבשה
עדיף לא ? חחחחחחחחחחחחח

חחחחחח איזה עומר הורס אתה..!!!

קלטת את הראש שלי הא?? חחחח (בתולות כבר אמרנו?
) ולך גוני,קודם כל אני מאוד שמח שאתה איתנו כאן.. ושנית,אני לא מקטר בכלל (חחח) אני בכלל לא יודע אם אני רוצה אהבה בכלל..!! לא את כל "החבילה" בכל אופן,רוצה רק את תחושת האופוריה הזו שיש לי כשאני מאוהב,רק את זה..!! (מזמן לא הייתי "מסטול" מאהבה..
) לכל השאר,אין לי עצבים כ"כ..!! חחחחח

pozpaz

New member
PB5.... אתהמצידי יכול לקחת את כל הכבש או..

טתהכבשה... לא מתכוון לריב עם אף אחד על אף חלק. אני צמחוני!

למעלה