שלום...

Addicted16

New member
?

לא הבנתי למה את חושבת שאני רוצה אשפוז כפוי ? אני מטופלת בבית חולים עם פסיכיאטרית ראשית ועם הרבה טיפולים אחרים ורק אם הם לא יצליחו ליצב את המצב שלי אז יאשפזו אותי. לא אמרתי שהמצב שלי כל כך דראסטי. וכן ההורים שלי אמרו שהם יהיו אחראים עלי. אבל לא בגלל זה כתבתי פה, כתבתי את כל הדברים האלו רק בשביל לתת תמונה כללית על המצב שלי. אני רוצה עצות רק איך להקל על ההורים שלי כמה שאני יכולה ובמסגרת הדברים שאני יכולה לעמוד בהם.

מיצטערת יקרקתי לא ניסתי לפגוע

אין לי עצה לתת לך אפילו כאם לילד חולה כול מה שאני יכולה ליעץ לך יקרתי הוא שעם את מרגישה שאת רגע לפני התקף אנא ידעי את הרופאים המטפלים בך אני עונה לך שוב עם מצבך היה מחיב אישפוז אז היית מיתאשפזת מאחר ואת קטינה והוריך הם האופטרופוסים שלך הרופא המטפל חיב להיועץ איתם לגבי אישפוזך אני שוב חוזרת וטוענת את נישמעת בחורה אינטלגנטית מאוד ואת מודעת היטב למצבך ועד כמה שאני מבינה את מרגישה את ההתקף שמגיע הצעתי היחידה לך היא לידע את הרופא המטפל בך על התקף המיתקרב ובא אני שוב מיתנצת עם פגעתי בך אלה לא היו פני הדברי פשוט לא הבנתי אותך נכון

זריחה 2

New member
היי ../images/Emo140.gif

אני מסכימה עם כל מילה שכתבה לך בשבושונית,ולא, לא מצאתי מקום להיפגע, הלוואי וכל החולים היו חושבים כמוך,את בחורה טובה,אינטליגנטית,מודעת למצבך ומנסה להקל על הורייך, כמו שכתבו לך,בית חולים לא יקל עליהם, מה שהייתי מציעה לך זה לקבל עזרה על ידי שיחות,ביקור אצל פסיכיאטר,פסיכולוג, אני לא יודעת באם את נוטלת תרופות , האם נסית טיפול תרופתי?.. נסי יקירתי לקבל עזרה.......בחוץ, נראה שיש בך רצון עז להחלים,

Addicted16

New member
אתן לא מבינות

שוב אני אחזור על זה. אני לא רוצה ללכת לבית חולים! ההורים שלי לא רוצים שאני אלך לבית חולים . אנחנו מסכימים על זה שבנתיים אני אשאר בבית. אני מטופלת בבית חולים עם הרבה פסיכיאטרים פסיכולוגית תרופות כבר ממזמן. אני לא מבינה למה אתן נתפסות לקטע הזה. אני לא נפגעת אני פשוט לא מבינה איפה אתן קוראות את מה שאתן חושבות. השאלה היחידה ששאלתי אם יש לכם רעיון איך להקל על ההורים שלי. לפי כל הדברים שאתן כותבות כנראה לא הייתי צריכה לספר מה קורה איתי אם רק לזה התשבות שלכם מתייחסות. אני מבינה שכנראה אין לכם פתרון איך להקל על ההורים שלי תודה בכל מקרה ופשוט לא משנה! עזבו אני כבר אמצא דרך אחרת.

סמסרה1

New member
To dear Addicted

אהלן, לא רק שאת נשמעת בחורה אינטלגנטית פיקחית את גם מקסימה. עצם זה שאת רוצה להקל על הורייך כבש את ליבי. תראי, הבן שלי חולה ואני אמא, וכל אם או אב , נו הורים נורמלים, אז הילדים הם הדבר החשוב להם והיקר להם יותר מעצמם. והורים רוצים שלידיהם יהיה טוב. וזה כואב. אינני יודעת מה ליעץ לך כדי להקל עליהם. הבן שלי, מדי פעם מחבק אותי בחום ומחייך אליי וזה מחמם את לידי. מה שלא יהיה, אני מאחלת לך שלאט לאט המצב יתייצב ושיהיה בסדר.

למעלה