שלום

שלום

אני משחקת בסימס 2.. ויש לי את כל הרחבות וכו'... עכשיו יש לי בעיה. אני רוצה לעשןת רבייה לבעלי חייים שלי. לפי מה שקראתי בהוראות של המשחק צריך ששני הכלבים \ חתולים אהיו באותו הגזע. ושהיו לו יחסים טובים. וגם לבעלים שלהם. היחסים של הבעלי חיים הוא 100 ו-100 יש להם את הכפות הרגלים האלו ועוד איזה מין כף רגל זאת כחולה. ויש לי מישהי שהיא מסטר על הזכר. למה אני לא מצליחה לגרום להם להתרבות? רשום בהוראות שצריכה להיות לי האפשרות הזאת: try for puppy / kitten with ... והם בשלב האמצעי של החיים שלהם. בבקשה תעזרו לי כי אני באמת רוצה לראות את הגורים.. ולא כל הזמן לשלם כסף אליהם. אשמח לתשובה מהירה, ומובנת. תודה מראש לכולם :) המשך שבוע נפלא :)

גליגל202

New member
../images/Emo221.gif איזה שטויות!

הגזע לא משנה! יכולה ליהיות סוג כלבה צומה וכלב מסוג קטנציק ויהיו להם יופי של גורים!

..

תראי זה מה שרשום בהוראות: כדי להתרבות יש תזקקו חזכר ונקה מאותו גזע (כלב או חתול) באותה חלקה, למלונה. זה מה שכתוב בהוראות. טוב זה לא מה שמשנה עכשיו. מה שמשנה זה למה אני לא מצליחה לגרום להם להתרבות. גליגל 202 תודה בכלל זאת :)

גליגל202

New member
../images/Emo221.gif צודקת...(היסתכלתי בהוראות)

לא יודעת, אצל חברה שלי זה עבד..

Apple Scruff

New member
|קופצת|

(אני בכלל סמויה, מה אני עושה?;;) הכוונה בגזע זה- רק חתולים עם חתולים ורק כלבים עם כלבים. דבר שני, אני יודעת שזה נשמע טיפשי למדי, אבל זה קרה גם לי כי בסימס זה כלכך מבלבל וקשה לדעת- יכול להיות שהכלבים/חתולים שלך הם מאותו מין. קרה לי שגילתי שהזאוס שלי זה בעצם זאוסית
תבדקי את זה ביחסים של הסימים, לפני הסימנים של זכר ונקבה. זה יכול לקרות וזה מבלבל לחלוטין, כי לא ממש עשו להם איבר מין להבחנה והכל.

~_~

1. הכוונה בהוראות זה שאת חייבת שזה יהיה שני כלבים או שני חתולים את לא יכולה לעשות כמובן גור של כלב וחתול, אבל הגזע של שני החתולים או של שני הכלבים לא חייב להיות זהה. 2. את צריכה שתהיה מלונה בבית ואז לעשות שהסים לוחץ על הכלב או הכלבה או החתול או החתולה ואז יופיע לך try for puppies\ kittens with . תלחצי על זה ואז תבחרי את זה שאת רוצה שיהיו לך גורים איתו.

בבית?

שלי בחוץ אולי בגלל זה אין את אפשרות הזאת? טוב אני נכנסת למשחק לבדוק עוד מעט חוזרת עם תשובה :)

אה! יש לך 7 סימים בבית (יחד עם החיות)

ואי אפשר יותר משמונה... אז זה לא נותן לך אפשרות להוסיף גורים

וואלה

לא חשבתי על אפשרות הזאת... טוב עוד מעט נשלח את הילד לאוניברסיטה חיחיחיחיחי נראה אולי זה מה שמפריע :) תודה על העזרה מקוה שזאת באמת הבעיה . !! מקסימום נחזור לכאן :)

אמממ

הרגתי מישהו בכוונה לראות שם זאת באמת הבעיה ומסתבר שלא.. עכשיו יש לי 4 אנשים + 2 כלבים אולי נהרוג עוד אחד ונראה מה יקרא ?

זה לא עוזר !! :(

אולי אני צריכה להתקין את המשחק מחשב? אבל, אז תלך לי המשפחה לאיבוד אוףףףףף:(

123SimSit

New member
אממ...אני ממליצה על דרך יותר בטיחותית לסביבה

XDDDD כדור המזל שולט העיף אותי מצחוק!! אני חושבת שאת צריכה להעביר כמה סימים אל בית אחר, עד שיהיה מקום לשישה גורים(נכון?) ואז זה יצליח+=) נראלי

מה הקשר?!!

חיות אפשר 6 ואנשים אפשר 8. סתומרת שאפשר 14 נפשות בבית כולל חיות.

למעלה