שלום,

Lance_Armstrong

New member
שלום,

שלום, אני בונה אתר אינטרנט - http://www.vcholon.com האתר עבר כבר יותר מידיי עיצובים חדשים. אני אף פעם לא מוצא את העיצוב המושלם
מישהו יכול בבקשה לבנות לי עמוד עם גרפיקה יפה? דהיינו לעצב לי עמוד? פלייייייייייייייייייייייייז
* בבקשה , בלי גנבות כספים... בחינם :] התגמול שתקבלו זה "אתר זה נבנה ע"י ********" אם מישהו רוצה לדבר על זה, הוא מוזמן: 053-671347 אם מישהו רוצה להתכתב על זה, הוא מוזמן: [email protected] בתודה מראש, איתי רוזנבלום

mamby

New member
מילא לבקש עיצוב בחינם, אבל להגיד../images/Emo46.gif

"גניבות כספים" על בן-אדם שרוצה להתפרנס ממשהו שהוא למד, והשקיע זמן ויכולת בו? זה דרך מאוד גרועה לבקש מאנשים עזרה... רובנו מנסים להתפרנס, לא לגנוב!

uri_a

New member
אבל למה לכעוס? ../images/Emo6.gif

אותי מצחיקים נורא כל האנשים האלה שהכל מגיע להם, ובאים בדרישות, ויעלבו אם לא יקבלו בחינם... בכלל בכל תחומי החיים, ופה בפורום בכל פעם שהם צצים
לך, ולי, ולנו כולנו, הרי ברור לגמרי שעבור עבודות גרפיות גובים כסף, ועוד יותר ברור לנו שאנחנו לא מכירים רבים שגם עשו מהגרפיקה את המיליונים... אז מה אכפת לך? תצחקי לו בפרצוף, ושילך לחפש מי "לא יגנוב" ממנו, ויתן לו עבודה "מעולה".....
אורי

mamby

New member
אני לא כועסת על בקשת ה"חינם"

לזה אני רגילה. ודיונים על כך כבר היו כאן ובפורום השכן אין-סוף. אני סתם לא אוהבת שקוראים לי גנבת, וזה נראה לי מגעיל למדי להיכנס למקום שבו נמצאים אנשים המפרנסים ממשהו ולקרוא להם גנבים.

uri_a

New member
זה כנראה ה"ישראלי הממוצע"

שכבר כל כך רגיל ש"דופקים" אותו, שהוא ישר יוצא בהתקפה.... גם אני לא אוהב את הגישה הזו... אבל...נו.. שיהיה בריא (אנחנו לא נגנוב ממנו, וגם לא ניתן לו עבודה בחינם....
)

Lance_Armstrong

New member
אופס...

אוקיי, אמרתי את זה בשיא הצחוק אבל אני מבין שזה לא היה במקום... מצטער... איתי רוזנבלום.

למעלה