שלום

מצב
הנושא נעול.

doritbb1

New member
שלום

שלום
קוראת באתר הנהדר הזה כבר הרבה זמןואחרי הרבה התלבטויות נראה לנו שהכי מתאים לנו המסלול של קפריסין. אבל מרגישים שעדיין חסר לנו מידע על המסלול של זיגי, במיוחד שם של רופא בארץ שעובד איתם. כמו-כן רצינו לשאול אם מישהו יודע האם במסלול פדיוס יש אפשרות לגדל את העוברים לבלסטוציסטים והאם יש אפשרות לעשות בדיקות גנטיות לעובר.

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

שלום
קוראת באתר הנהדר הזה כבר הרבה זמןואחרי הרבה התלבטויות נראה לנו שהכי מתאים לנו המסלול של קפריסין. אבל מרגישים שעדיין חסר לנו מידע על המסלול של זיגי, במיוחד שם של רופא בארץ שעובד איתם. כמו-כן רצינו לשאול אם מישהו יודע האם במסלול פדיוס יש אפשרות לגדל את העוברים לבלסטוציסטים והאם יש אפשרות לעשות בדיקות גנטיות לעובר.
ברוכה הבאה
ו

תודה על המחמאות... כמו אשני אומרת- כולנו כולנו נעזרנו המון במידע שנאסף בפורום על ידי א/נשים במצב דומה לשלנו... לגבי גידול לבלטוציסטים- אולי מישהי תדע לענות לך, אם לא- את יכולה לשלוח מייל עם שאלה למהרנגיס והיא בטח תענה לך. לגבי בדיקות גנטיות- אני מבינה שאת שואלת על בדיקות לעובר ולא לתורמת, אני לא שמעתי על מישהי שהתעניינה בזה בפורום באף אחד מהמסלולים- גם כאן כדאי לפנות ישירות אליהם... יודעת שלא ממש עזרתי, אבל... מאחלת שוב

doritbb1

New member
תודה

ברוכה הבאה
ו

תודה על המחמאות... כמו אשני אומרת- כולנו כולנו נעזרנו המון במידע שנאסף בפורום על ידי א/נשים במצב דומה לשלנו... לגבי גידול לבלטוציסטים- אולי מישהי תדע לענות לך, אם לא- את יכולה לשלוח מייל עם שאלה למהרנגיס והיא בטח תענה לך. לגבי בדיקות גנטיות- אני מבינה שאת שואלת על בדיקות לעובר ולא לתורמת, אני לא שמעתי על מישהי שהתעניינה בזה בפורום באף אחד מהמסלולים- גם כאן כדאי לפנות ישירות אליהם... יודעת שלא ממש עזרתי, אבל... מאחלת שוב
תודה

חברה

New member
שלום,

שלום
שלום,
פרופסור פלדברג (הרצליה) ודר' בר-חוה עובדים עם זיגי - ויש עוד כמובן. הם מתמחים שם בבדיקות גנטיות לעובר. ללא קשר - מקום מומלץ, הם הולכים על בלסטוציסטים בדרך כלל (יש לי משם שני ילדים מקסימים). מאחלת הצלחה וכל טוב, חברה

doritbb1

New member
חברה תודה על המידע, רציתי לשאול

שלום,
פרופסור פלדברג (הרצליה) ודר' בר-חוה עובדים עם זיגי - ויש עוד כמובן. הם מתמחים שם בבדיקות גנטיות לעובר. ללא קשר - מקום מומלץ, הם הולכים על בלסטוציסטים בדרך כלל (יש לי משם שני ילדים מקסימים). מאחלת הצלחה וכל טוב, חברה
האם במקרה את יודעת את הטלפונים שלהם(דרך המספרים שקיבלתי מבזק לא הצלחתי ליצור איתם קשר) או אם את יודעת באיזה מרפאה או מרכז רפואי הם עובדים. עם מי משניהם היית ממליצה ליצור קשר ?. כמו כן רציתי לשאול לגבי המרכז בזיגי , אם ידוע לך איזה פרטים הם נותנים על התורמת ומאיזה ארצות מוצא הן מגיעות. תודה

חברה

New member
ובכן...

האם במקרה את יודעת את הטלפונים שלהם(דרך המספרים שקיבלתי מבזק לא הצלחתי ליצור איתם קשר) או אם את יודעת באיזה מרפאה או מרכז רפואי הם עובדים. עם מי משניהם היית ממליצה ליצור קשר ?. כמו כן רציתי לשאול לגבי המרכז בזיגי , אם ידוע לך איזה פרטים הם נותנים על התורמת ומאיזה ארצות מוצא הן מגיעות. תודה
ובכן...
פלדברג, טל.: 09-9540920, הוא עובד בכללי בבילינסון. השני איני יודעת, נראה לי שהוא עובד פרטי ברמת אביב. לא השגת טלפון? אני בטוחה שמישהי פה נתקלה בו, שימי הודעה נפרדת ומישהי בוודאי תיתן לך. אני הייתי בטיפולו של פלדברג, אבל אני יודעת שבר-חוה גם מאד מומלץ. בזיגי נותנים פרטים בסיסיים על התורמת (גיל, משקל, צבעים והשכלה) הן כולן אמהות לילדים, אגב. כשאני הייתי התורמות הן מרוסיה, אוקראינה וכד'. יש לי שני ילדים מקסימים מהן - אז כנראה שזה בסדר... יש להם מעבדה ואמבריולוגים מעולים. וגם - מקבלים את כל הביציות של התורמת. אני לרשותך אם תזדקקי לעוד פרטים. בברכה, חברה

נטאשה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שלום
ברוכה הבאה

אני אמנם ממסלול אחר...
אבל מברכת אותך על הצטרפותך אלינו ומקווה שבקרוב תקבלי את כל התשובות ובעיקר שתצליחי במהרה !

הופ55555

New member
שלחתי לך מסר

ברוכה הבאה

אני אמנם ממסלול אחר...
אבל מברכת אותך על הצטרפותך אלינו ומקווה שבקרוב תקבלי את כל התשובות ובעיקר שתצליחי במהרה !
שלחתי לך מסר
אם לא קיבלת,אז פני לטל:03-6421511 שלוחה 6 ד"ר בר חוה השאירי הודעה מרב תחזור אליך עם כל האינפורמציה לגבי זיגי.

doritbb1

New member
הופ היקרה

שלחתי לך מסר
אם לא קיבלת,אז פני לטל:03-6421511 שלוחה 6 ד"ר בר חוה השאירי הודעה מרב תחזור אליך עם כל האינפורמציה לגבי זיגי.
הופ היקרה
תודה על האימייל ששלחת לי, ואכן התקשרתי למירב והשארתי לה הודעה . רציתי לשאול אותך אם ידוע לך מנסיונך, האם בנוסף לפרטים הרגילים שהם מוסרים על התורמת הם מוכנים למסור מידע נוסף (כמו: ארץ מוצא שלה, תחביבים שלה) והאם הם מוכנים להענות לבקשות מיוחדות (כמו: לנסות להתאים, עד כמה שניתן כמובן, את התורמת לתמונה שלי). כמו-כן אשמח אם תוכלי לפרט לי את העלויות המשוערות של מסלול זה. תודה ובהצלחה גם לך

doritbb1

New member
הופ תודה-

הופ היקרה
תודה על האימייל ששלחת לי, ואכן התקשרתי למירב והשארתי לה הודעה . רציתי לשאול אותך אם ידוע לך מנסיונך, האם בנוסף לפרטים הרגילים שהם מוסרים על התורמת הם מוכנים למסור מידע נוסף (כמו: ארץ מוצא שלה, תחביבים שלה) והאם הם מוכנים להענות לבקשות מיוחדות (כמו: לנסות להתאים, עד כמה שניתן כמובן, את התורמת לתמונה שלי). כמו-כן אשמח אם תוכלי לפרט לי את העלויות המשוערות של מסלול זה. תודה ובהצלחה גם לך
הופ תודה-
קיבלתי גם את המסר השני בהצלחה לכולנו

ברוכה הבאה, דורית ../images/Emo39.gif

שלום
ברוכה הבאה, דורית

ובהצלחה! גם לי אין תשובות לשאלותייך, אך אנחנו פה בשבילך. כה לחי אוריינית

אדוינה

New member
הי דורית וברוכה הבאה ! ../images/Emo140.gif

שלום
הי דורית וברוכה הבאה !

מאחלת לך התלבטות קלה והצלחה מהירה ! כבר ענו לך, ואשמח לענות אם יהיו שאלות נוספות. בהצלחה כבר אמרתי?

doritbb1

New member
תודה לכולם על הברכות החמות

הי דורית וברוכה הבאה !

מאחלת לך התלבטות קלה והצלחה מהירה ! כבר ענו לך, ואשמח לענות אם יהיו שאלות נוספות. בהצלחה כבר אמרתי?
תודה לכולם על הברכות החמות

ROSMARY

New member
מאחלת לך העיקר והכי חשוב-המון הצלחה

שלום
מאחלת לך העיקר והכי חשוב-המון הצלחה

היי דורית, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שלום
היי דורית, ברוכה הבאה

אין לי כל כך תשובות אבל מאחלת לך הצלחה רבה רבה

../images/Emo140.gifברוכה הבאה

שלום
ברוכה הבאה
לא מכירה את המסלול של זיגי ופדיוס באופן אישי. יש כאן הרבה שיוכלו לעזור לך. מאחלת לך המון הצלחה

sagivkr

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שלום
ברוכה הבאה

שיהיה בהצלחה!!! יפעת

מצב
הנושא נעול.
למעלה