שלום!

שלום!

לפני כמה ימים קניתי ת'דיסק חומרים רטובים..דיסק מעולה! אבל כששמעתי את השיר של 'ר' נחמן' זה נשמע לי ממש מוכר, מוכר עד כדי שהלחן היה הלחן שכל החברות שלי מכירות..והן לא שומעות את הביט(!!).. ז'תומרת הלחן של 'ר' נחמן' היה עוד לפני שהביט הוציאו ת'אלבום.. אני אומרת את זה בתור אחת ששמעה מוזיקה חסידית בעברה..(אני דתיה, וכן אני שומעת את הביט..אין הרבה דתיים ששומעים אותם..) אגב, אם נתקלתם פעם בדוסים הנחמדים האלה עם המיניבוס הקטן שמתחילים לשיר ולרקוד באמצע הרחוב בטח שמעתם את הלחן הזה.. אולי הם עשו ללחן ביצוע חדש ומהיר, אבל זה עדיין אותו לחן דוסי שמוכר לחבר'ה הדתיים.. טוב, אני אגיע לנקודה..כמו שבטח שמתם לב כתוב שרענן פוגל כתב והלחין את הכל חוץ מכמה שירים שלא זכורים לי כרגע, והעיניין הוא שהשיר של ר' נחמן לא היה מוזכר בשירים שרענן לא הלחין.. אז..אני עדיין בתהייה אם הבעיה היא בשכל שלי או שזאת פשוט טעות..? שלחתי להם מייל בקשר לזה ונראלי שהם דיי שונאים אותי כי הם פשוט לא ענו לי.. למי אכפת! בא לי להקיא! בעעעע! מקווה שהובנתי.. הלכתי להקיא!

einatit4

New member
הקאה נעימה:-\../images/Emo199.gif

אני חושבת שהכוונה היא שהוא עיבד את זה.

שנינה92

New member
הכול היה טוב , הכול היה סבבה

דיברת יפה והכול , אבל מה הקטע של הלהקיא ? כ"כ מגעיל אותך, אז לא צריך לפתוח מלכתכילה סתומה . זאת הגרסה שלהם , ותאמיני לי שיש הרבה להקות שחידשו בגרסאות משל עצמן .

שיעשעת אותי עכשיו..

לא בא לי להקיא מהשיר או משהו..הוא ממש אחלה.. אני פשוט לא מרגישה טוב וברגע כזה יש לי מן צורך לחלוק את זה..

furfur23

New member
../images/Emo108.gifמה להקיא??אממ.לא הובנת ו..

יכול להיות שזה קצת הזכיר לך את ה"נומה נומה יאי".השיר המפגר הזה שלא הבנתי באיזה שפה זה עדייןXD מזכיר קצת. אני לא הבנתי מה הקשר להקיא

צפירטו

New member
חח אתם בסדר???

לא ידעתם שזה חידוש? חח השיר של ביט זו הגירסא הפאנקיסטית לשיר החסידי.. והשיר החסידי זו גירסא "מתוקנת" לשיר Dragostea Din Tei שאגב... ברומנית... קצת ידע כללי לא יזיק... :p

עכשיו כשחושבים על זה..

אבל בכולופן.. אתם לא חושבים שהם צריכים גם להזכיר מה המקור של הלחן? כי בכל זאת זה לא הלחן שלהם..

dweck2k

New member
זו הייתה טעות שלי

הלחן הוא למעשה "נומה נומה היי" שהיה להיט לפני כמה שנים. רענן ולורל ידעו את זה, אבל שכחו לומר לי כשישבתי עם הגרפיקאי של הדיסק על כל הטקסטים. נו שויין, קורה. אקו"ם קיבלו דיווח מסודר והכול בסדר עכשיו. דוויק

אוקייי...

כל מה שהולך פה בלבל אותי והיה מוזר...או שזה בגלל שאני עילגת~____~ מוזר...O______________O טוב נו...אההה...וגיליתי שדוויק גר בגבעתיים ומצאתי את הכתובת מוחעחעחעחעחע

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif למה את פסיכופטית?!

למה אשכרה חיפשת את הכתובת?! ג'יזס מה שהולך פה. >.>

למעלה