שלום

שלום

רציתי לשאול מה דעתכם על מצבי: אני לא מעוניינת בקרבה פיזית למעט חיבוקים. בעלי רוצה כל הזמן קירבה פיזית (סקס). כך המצב 5 שנים. בעלי ישן על הספה. והוא מתוסכל כי הספה קצרה ואין שם אותי. אני , יחד עם זאת, ישנה נהדר בלעדיו. אבל אני מרחמת עליו ועל המצב. יש לנו בן בן 5. מה לעשות? תודה היינו ביעוץ מיני וזוגי ועדיין לא עוזר - לא בא לי עליו.בכלל. מה לעשות?

שגיתא

New member
יעל היקרה ../images/Emo186.gif../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif

קודם כל כל הכבוד לבעלך שמוכן ומכבד את רצונך
מצד שני לגבי שאלה של מה דעתכם על אני בד"כ מפנה את השואל, למצב הפוך, איך את היית מרגישה לו המצב היה הפוך, ומה הפתרון שהיית מציעה במקרה כזה , וזה הוא בדיוק הפתרון עכשיו בעניינך את, 1) איך היית לפני החתונה 2) האם את לא מעוניינת בבעלך או בגברים בכלל אם את לא מעוניינת בבעלך בלבד השאלה היא למה מה קרה האם את כועסת עליו האם פתאום התאכזבת ממנו ומה שנקרא ירד לך ממנו, 3) מדוע את נרתעת מקרבה ומגע אישי האם זה משהו חדש, האם את לא מרגישה נאהבת או סקסית, האם כל חיבוק של בעלך מתפתח ישר לסקס, ואולי זה נותן להרגיש יותר כאובייקט ולא אדם נאהב, אבל ברור לך שאת קצת לא פיירית אבל אולי את לא יורדת לבסיס שמשם מתחילה הבעייה לדוגמא אני יצאתי תקופה קצרה עם בחור שלא הבין בהתחלה באמת שלפעמים נחמד שחיבוק ליטוף או אפילו נשיקה נשאיר במגדר הראשוני של חיבה אינטימית ולא מתפתחים בהכרח לתשוקה ואקט מיני אמנם לא היה בנינו מגע מלא אבל בפעם הראשונה שנהנו המיטה הוא כל התלהב וכל כך רצה לרצות שהוא פשוט קפץ ממקום למקום כי זה המושג שהוא פעם קיבל, ואף אחת לא טרחה לתקן או יותר נכון קצת למתן את זה, אולי הן שעצמן לא הבינו מה הבעיה, זה לא שהוא לא התייחס להנאה של הבחורה, והוא לא פעל רק ליצרים של עצמו ויש כמה תופעות כאלה בנמצא אז הסברתי לו וזה לפעמים זה נחמד מגע מיני מהיר וקצר, אבל צריך גם לשיהיה מגע שאינו מיני או וגם אם הוא מיני יותר משתהה, יותר איטי שבי עם עצמך תחילה, ואח"כ עם בעלך ונסי לרדת לסיבה הבסיסית, ונסי לפתור ובסופו של דבר עם כל הכאב שחררי אותו

LEV ARI

New member
כשלא בא אז לא בא !

אין מה לעשות . כך אני חי כעשרים שנה . ואני מצידי לא יכול לחשוב על לשכב איתה . משלים בחוץ . ושלם עם עצמי .

היי יעל ../images/Emo13.gif

כמה שאלות קטנות... האם יש דברים אחרים שמדליקים אותך בחיים? האם את אוהבת אותו? למה הוא ישן על הספה? האם יש לך חשק מיני בכלל? האם בעבר נהנית ממין? ואיתו? איך דברים אחרים בחייך הקשורים ללחץ, לדאגות, לעייפות?

Goodie

New member
הממ

אם את לא מעוניינת אז את לא מעוניינת. זה שהוא סובלני זה מאד מתחשב מצידו, זה לא אומר אבל שאת לא יכולה להתחשב באיש שלך ולענג אותו בדרכים אחרות שלא כוללות חדירה

שגיתא

New member
סבבה EVIL אבל היא צריכה להיות כנה ../images/Emo54.gif

עם עצמה ואם בן זוגה, כדי לפתור את הזוגיות שלהם לפי שיקול והחלטת שניהם, ולא רק ליבש צד אחד שגיתא

למעלה