סתם..
היינו אמורים ללכת להופעה בכלל של רוקפור בחינם. אך היא התבטלה. ומכיוון שהיא התבטלה קיבלנו כרטיסים בחינם. כרטיסים לאהוד בנאי(שזה טוב הרבה יותר

) היה באמת גדול. זו הייתה הפעם הראשונה שלי בהופעה של אהוד בנאי.אני משער שההופעות בקיסריה/מצדה וכאלו,הן הופעות הרבה יותר טובות..מה גם שזו הייתה הופעה אקוסטית. אבל באמת שנהנהתי כל רגע. את כל השירים שהוא שר אני לא זוכר,ובאמת שאינלי כח לכתוב את מה שאני זוכר. ההופעה הייתה 3 שעות(שזה בשונה מאמנים אחרים,והיה חדש לי!!) לערך. עם 2 הדרנים... הוא העלה להופעה זוג ערבים,נגנים.. שנגינו איתו..הוא העלה אותם ואמר כי זה בגלל שהדיסק "אהוד בנאי והפליטים" חוגגים 20 שנה..והם ניגנו איתו יחד בהופעה כלשהי. לא בדיוק הבנתי מה הלך שם. הם שרו בתחילה 2 שירים בערבית,בליווי של אהוד בנאי על הגיטרה וקולות רקע.. לאחר מכן הם שרו את "אחים כהיי העור"(לא זוכר את שמו של השיר) בערבית..ואז כסיימו אהוד בנאי שר אותו בעברית. מן הסתם היה ברור לכם שהם שרו את "ניצוץ האהבה" יחד. היה באמת יפה. הוא גם שר שיר חדש שנרקרא "אוי וואי" שיר חמוד. בטח כבר יצא לכם לשמוע אותו בהופעות. לפני השיר סיפר את סיפורו של השיר,ולמה נכתב. וזהו בגדול..יש לומר שוב,שמאוד נהנתי בהופעה,היה ממש טוב,אווירה נעימה,המסויקה טובה .. לא מבקש עוד... אמנם אתמול נכנסתי כמוזמן,אבל הופעה שעולה 120 זה המון,ולא בא ביד.(אבל בפירוש ה-120 שח האלו שווים,בניגוד לאמנים אחרים שהייתי,ושילמתי סכום דומה ודופקים הופעה קרוב לשעתיים,ולא מעבר לכך) אין ספק שכבר התחלת החופש טובה..נקווה לעוד הופעות טובות החופש. ושבת שלום, שחר.