יש לי יס
ואני רואה השיר שלנו אבל אני מעדיפה האלופה כי השיר שלנו היא תוכנית זולה ורדודה והיא תמיד הייתה כזאת אבל עדיין ראיתי אותה מהעונה הראשונה ועד הרביעית כדי שאם ישאלו אותי עם אני רואה את זה אני יוכל לומר שאני רואה בגלל שמי שלא רואה אף אחת מהטלנובלות הוא חנון ורק בזמן האחרון הבנתי שאין לי מה להתבייש בזה ולכן החלטתי שאני יפתח קומונה כדי שעוד ילדים חנונים ומתביישים בזה יוכלו להפסיק להתבייש בזה ולדבר על מה שהם מרגישים בקומונה בקיצור עם אתם חנונים מומלץ מאוד שתיכנסו לקומונה הזאות בגלל ששם תוכלו לחסוף את הרגשות שלכם על זה שאתם חנונים ובקישור לדבר הראשון שכתבתי הוא שיש לי יס ואני מעדיפה האלופה בגלל שזה פי אלף יותר יפה ומושקע מהשיר שלנו והשיר שלנו היא סתם עוד סידרהלילדים קטנים ואני בת עכשיו בת 12 ובכל הזמן שראיתי השיר שלנו הייתי ילדה קטנה אבל עכשיו אני אחרי בת מצווה והיתבגרתי ואני כבר לא ילדה אני נערה והבנתי שההפך מי שכן רואה השיר שלנו הוא חנון לכן באתי לפורום הזה כי הרוב פה רואים השיר שלנו וזה אומר שהרוב פה חנונים כך שכולכם יכולים לבוא לקומונה שלי והיא ממש תיתמלא בפורום האלופה לא ניראה לי שאני יודיע על הקומונה שלי כי האלופה זה לקולים ולא לחנונים וכול מי ששם הוא קול לפחות הרוב