שלום...

aviel08

New member
שלום...

אנ והחברה שלי שכבנו ביום שני האחרון ללא אמצעי מניעה וגמרתי בפנים ביוזמתה כמובן. לאחר 50 שעות היא לקחה פוסטינור ומותר לקחה עד 72 שעות. הפעם לא הופיע דימום כמו בפעם הראשונה שהיא לקחה והיא כבר לקחה בעבר את הגלולה האם יש סיכוי שהיא נקלטה? האם בדיקת הריון יכולה לתת לי תשובה בשלב כזה? תודה למי שיגיב

the evil 1

New member
למה לעזזל לא השתמשתם בקונדום!!!!

פובטינור זה לא אמצעי מניעה!!! וכן ! פוסטינור לא תמיד עובד. פשוט חוסר אחריות ....

יש לך, במקרה, גם תשובה עניינית?

השאלה מאוד ברורה. מילא כשצריך להתמודד עם שגיאות הכתיב שלך... זכותך, כמובן, לכתוב ולהגיב - אבל בכל זאת...

the evil 1

New member
מה אכפת לך?

האים שאלתי אותך? פניתי אלך? מה אתה מנסה להגיד? שיש לי שגיעות כתיב ? דיי באמת לא ידעתי!!!!! ומה מה בכל זאת ? אני לא רואה אותך עונה לבחור ה"חכם", אתה לא הוספתה שום דבר.

אכפת לי

אכן, לא שאלת אותי, ולא פנית אלי. למיטב הבנתי - פורום הוא מקום פתוח לכל תגובה, והרווחת את התגובה שלי ביושר. אני מנסה לומר, ש א) התגובה שלך לשואל - היתה לא עניינית. לי לא היה מה לומר לבחור - אז לא הגבתי לבחור ו (לעומתך, שהגבת לא לענין) -ב) שאם מישהו/' שואל/ת שאלה שמציקה לו - הוא/היא אינם זקוקים/ראויים להטפת מוסר (מה שעשית במגעילות רבה). עכשיו, כשאני רואה את שם הניק שלך, אני מבין את הסיבות לתגובתך הפטרונית.

the evil 1

New member
תירא,

אני נגעלת מבחורים שלא לוקחים אחריות על מין, לא הכל צריך להיות מונח על כתפה של הבחורה, זה נירא לך הוגן שהוא זה שגומר וטוב לו והיא צריכה לקחת הורמונים כדי לא להתמודד עם התוצאות? לא זה לא מוצא חן בעניי זכותי להתעצבן על מקרא כזה בתור אישה בתור אחת שיודעת כמה גבר יכול להשפיע וללחוץ וכמה כשה לחיות עם גבר שאכפת לו רק מההנאה שלו והוא מעמיד פנים שהמערכת יחסים שווה לו יותר מזה, אם באמת הייה לו אכפת הוא הייה שם קונדום ולא מאלץ אותה לקחת כמות הורמונים שבנתיים לא ידועה מה ההשפעה של זה לטווח ארוך, ולמרוט שהוא טוען ש"היא רצתה", כי זה לא עובד ככה אפו שהוא הוא אמר לה שזה מה שהוא רוצה ושזה מה שנעים לו וכן זה ניקרא לחץ!!!! כן הוא ראוי מבחינתי להטפה, מבחינתי הוא ראוי לסטירה אולי למחלת מין. רק עכשיו שמתה לב לניק שלי ? כל הכבוד אני לא יודעת לכתוב ואתה לא יודע לקרוא. אז אם אתה מבין את התגובה שלי, מה אתה רוצה ממני? מה אתה מנסה להשיג? אתה מנסה להישמע מתוחכם? שנון? או שאתה מחפש זיון דרך האינטרנת ואולי משהיא תתלהב מהתגובה ה"שנונה" שלך אלי?

ראיתי

כן, אני מבין את עמדתך, ואף מסכים עימה! אבל - השואל לא ביקש לקרוא את עמדתך. היתה לו בעיה מסויימת והוא בוודאי לא ביקש סדרת חינוך. בד"כ, אני לא מתווכח עם מטומטמים - הם גוררים אותי לרמה שלהם, ושם - הם תמיד מנצחים בזכות הוותק הרב שהם צברו במצבם - וכך גם במקרה שלך. אני נכנע.

the evil 1

New member
OK אז אתה חושב שאני מתומטמת

ואוווו ליבי נישבר !!! גאון הדור ! החכם שבחכמים גזר עלי שאני טיפשה מה אני העשה עכשיו!!! אני אפסיק את לימודי ראיית חשבון אני אפרוש מהסטאז' ואתחיל לטטה רחובות כי אן לי סיכוי מה אני שווה עכשיו??? עכשיו שאיזה טמבל בפורום כתב שאני טיפשה (בעקיפין). לא מעניין אותי מה השועל ביקש, כמו שזחותך להתנהג כמו פוץ גם זחותי :) ואני אשתמש בה.

שגיתא

New member
למרות לשונה הבוטה EVIL צודקת ../images/Emo190.gif../images/Emo54.gif

סליחה עם כל הכבוד לבחור, או שהפרטנרית שלו תקח גלולות או שישתמשו בקונדום, הגוף לא תמיד מגיב טוב אחרי דברים כאלה זה באמת חוסר אחריות
זה האמצעי הכי יעיל שאינו כימי אם לא מפריעה לחברה שלך לקחת משהו כימי אז שתקח גלולות שגיתא

תושי5

New member
אני לא יודעת אם היא נקלטה

אבל אני יודעת שבשלב זה לא ניתן לעשות בדיקת הריון צריך להמתין לפחות עד תאריך קבלת המחזור.

בפיתה

New member
כל מה שצריך לעשות כעת זה לחכות 3 שבועות

ולבצע בדיקות דם - אז תדעו אם היא בהריון או לא בוודאות.

הקלות הבילתי נטפסת של הפוסינור

קונדום הם חשובים למניעת הריון לא רצוי וגם מחלות מין פוסינור לא מונע את המחלות להגיע אם חלילה נדבקתם היא עיורון שמשתמשים בתרופה הזו זה פשוט מעצבן. ביוזמתה?! אל תהיה טיפש כול כך בבקשה. רוצים לגמור בפנים בלי קונדמים? תעשו בדיקות איידס ותתחיבו שאתם לא שוכבים עם בני זוג אחרים. לא בא לך לכו על קונדמים פוסנור זה לא מסטיק !!! זה מבלבל את הגוף ואם הייתם קוראים את העלון בפנים ולא רק את הפרסמות או המידע החיצוני היתם רואים את תופעות הלוואי ואזהרות. בבקשה לפני סקס תמיד תמיד לקחת אמצעי מניעה אי אפשר לדעת מה ואיפוא היה בגבר או באישה לפני שהכרתם אותם.

למעלה