שלום

zappa19

New member
שלום

הייתי שמח לקבל מכם המלצות לאלבומים של אמני ג'אז הכי טובים (לטעמכם כמובן). אני באופן אישי חובב מוסיקה רוק ולכן מעדיף את ההמלצות של שילוב בין ג'אז לרוק (פיוז'ן?) תודה מראש לכל הממליצים!

Acoustic83

New member
פיוז'ן...

אני חושב שאל די-מאולה הוא הפיוז'ניסט הכי טוב. במיוחד אלבומים מתחילת הקריירה שלו . אפשר למצוא את הקטעים הכי יפים באנתולוגיה שלו. יש גם את FLESH ON FLESH המאוחר יותר והמצוין. חוץ ממנו אני מאוד אוהב את HIROMI UEHARA שהיא גם פיוז'ניטסטית מגניבה. האלבום האחרון שלה TIME CONTROL הוא אלבום פיוז'ין משובח !

loomer4

New member
האמת ממש לא אהבתי את האחבום האחרון שלה

הקטעים שלה נורא מבולגנים לדעתי, הרבה פחות יפים מפעם, והגיטריסט שהיא הוסיפה מאוד נודניק וזה בכללי די הרס שהיא הוסיפה גיטריסט, לדעתי.

zappa19

New member
תודה

מה עוד? ניסיתי לשמוע את weather report ויש להם קטעים שאני ממש אוהב. מה שלהם מומלץ?

Shards

New member
Teen Town

כמובן. יש גם גרסא מעולה של ג'אקו ומרקוס מילר לקטע הזה. ובכללי אם אתה מחפש פיוז'ן, מרקוס מילר וג'אקו הם מקורות טובים, ואם כבר באסיסטים בפיוז'ן, ויקטור ווטן. אם דיברנו על מר ווטן חובה לציין את הפרוייקט שלו עם גרג האוו ודניס צ'יימברס, Extraction. ואם כבר גרג האוו, קטע בשם Jump Start. מעבר לכך, יילוו ג'אקטס, בילי קובהם (!), פאט מת'יני, ואיזה בחור בשם מיילס דייוויס.

למעלה